Vis filter

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

Lægtehegn – et kvalitetsvalg der holder

Vores lægtehegn er fremstillet af kehlede lægter i kvalitets gran. Lægterne som hegnet er fremstillet er af 38 x 73 mm og hegnet bliver samlet med sideforstærker både i top og bund.

Lægtehegn i trykimprægneret

Lægtehegn i trykimprægneret er af klasse AB gran. Det betyder at vores lægtehegn er behandlet efter nordisk træbeskyttelses retningslinjer. Lægterne har været igennem en imprægnering hvor imprægneringen presset ind i lægterne. Det betyder at lægterne har fået forlænget deres levetid og er mere modstandsdygtig overfor det danske klima.

Lægtehegn i andre farver

Vores lægtehegn i andre farver bliver dybmalet – hvilket betyder at hegnet bliver dybbet i et kar med vandbaseret maling. Malingen er en lasernede maling hvilket giver hegnet et naturligt udseende som også er flot.

Lægtehegn – her kan du få det hele

Lægtehegn er en serie af hegn hvor det er muligt både at få fremstillet porte og havedøre. Lægtehegnets porte og døre bliver produceret så det matcher stil og design på træfagene.

Lægtehegn porte og døre har standardmål, men kan også produceres efter mål.

Hegnet kan afsluttes flot med en galvaniseret afslutning som er tilpasset hegnets bredde.

Hvordan sættes lægtehegn op?

Lægtehegn bliver samlet i hele fag hvilket gør det nemt at sætte op. Hegnet kan sættes direkte ned i vores falser på betonstolper, træstolper og stålstolper. Lægtehegn kommer standard i en højde fra 60 cm til 180 cm (træfag) Hvis man kombiner lægtehegn med betonstolper og bundplade kan hegnet få en højde op til 210 cm over jorden.

Alle vores lægtehegn produceres som standard 189 cm i længde – men kan laves efter mål hvis du har andre mål din løsning skal gå i. Vi leverer også løse brædder hvis der steder hvor du ikke kan løfte hegnet ned i falserne.

Skal lægtehegn vedligeholdes?

Lægtehegn er produceret i træ – hvilket vi anbefaler at vedligeholde. Vi anbefaler at man årligt tjekker sit lægtehegn for råd og svamp.

Lægtehegn kan med tiden miste sin farve og vi anbefaler at der løbende bliver behandlet med olie, træbeskyttelse eller maling – det gør du forlænger dens levetid og får et flot hegn.

Er du i tvivl om din lægtehegns løsning?

I Ulfborg har vi udstillet lægtehegn i forskellige farver og højder, her kan du komme og opleve hvordan lægtehegn ser ud og hvilke løsninger der er. Vores lægtehegn står i vores åbne udstilling som kan tilgås fra 08:00 – 21:00 alle ugens dage.

Vi er klar med rådgivning og vejledning hvis du kommer indenfor butikkens åbningstider eller aftale andet.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 97491452.