Vis filter

Viser alle 12 resultater

Græsarmeringssten

Græsarmeringssten giver frodige, kørefaste og smukke belægninger. Græsarmeringssten forbindes ofte som betonsten med huller i – men der findes både græsarmeringssten i beton og plast. Begge typer kan bruges til kørefaste underlag og kan bruges til mange forskellige anvendelser som græsplæner, indkørsler, parkeringspladser og legepladser.

Græsarmeringssten fungerer ved at man giver græsset plads til at vokse gennem enten huller eller fugerne.

Fordelene ved at anlægge græsarmeringssten strækker sig udover at være flot, men giver også mulighed for at overfladevand kan trænge ned i jorden hurtigere end ved normale fliser.

Græsarmering indkørsel

Græsarmeringssten er lavet til at kunne modstå vægten fra køretøjer, hvilket gør dem til den ideelle løsning til indkørsler. På trods af at græsarmeringsstenene er lavet med huller, som gør at græsset kan komme op, er de overraskende robuste. En af de vigtige faktorer ved græsarmeringen i beton er at tykkelsen starter ved 8 cm som sikrer at de kan modstå belastningen fra biler.

Anlægningen af græsarmeringssten i indkørsler er sammenlignelig med at anlægge normale havefliser og belægningssten. Det er dog vigtigt ligesom ved de andre at underlaget er solidt og korrekt opbygget – det betyder at der graves ned til den rigtige dybde og der fyldes og komprimeres stabilgrus samt at afretningslaget er lige og jævnt – det gør lægningen af græsarmeringsstenene let efterfølgende.

Vi anbefaler ikke at man vibrerer stenene efter de er anlagt da stenene kan knække på grund af hullerne.

Græsarmering beton

Græsarmeringssten i beton er ofte det man forbinder med de gennemhullede betonfliser. Græsarmering i beton ses ofte i parkeringsarealer hvor græsset får lov til at vokse op mellem stenene. Græsarmering i beton lægges som sagt på samme som havefliser og belægningssten.

Man beskriver ofte hvor meget græs der kan ses ved et græsareal i % hvilket betyder hvor stort areal der kan vokse græs op af hullerne.

Vores græsarmeringssten i beton findes i 8 forskellige modeller som kort er beskrevet herunder.

Optiloc

Optiloc græsarmering er en græsarmeringssten som har et græsareal på 52% som giver rig mulighed for at græsset kan vokse. Optiloc græsarmering er kendetegnet ved at have store firkantet knopper (4 stk. pr. sten) og er i størrelsen 30x30x10 cm.

Se optiloc græsarmering her

VitaLine græsarmering

VitaLine græsarmering har et græsareal på 50% og er kendetegnet ved at have lige linjer i som giver et moderne og stilfuldt udseende. VitaLine græsarmering er en af vores bedst sælgere indenfor græsarmeringssten. VitaLine kommer i 30x30x10 cm.

Se vores moderne Vitaline græsarmering her

Rustik

Den rustikke græsarmeringssten er også en af vores bedst sælgende græsarmering som giver et flot og elegant udseende med sine firkantet knoppet (8 stk. pr. sten). Stenen har et græsareal på 50% og kommer i størrelsen 15x30x8 cm.

Se stenen her

Modulserie

Modulserie græsarmering er en flot græsarmering som har runde affaset knopper og har et flot og aflangt udseende. Stenen måler 10x30x7,5 cm og har 3 knopper pr. sten. Modulserien har et græsareal på 43%.

Se stenen her

Græsarmeringsblokke

Græsarmeringsblokke er som vitaline og rustik en af vores bedst sælgende græsarmeringssten. Græsarmeringblokken er en større græsarmeringssten som har en størrelse på 30x40x10 cm. Græsarmeringsblokken har et græsareal på 32% og giver et flot design hvor græsset kan vokse op af de små firkanter i stenen

Se vores græsarmeringsblokke

Hollændersten græsarmering

Hollændersten i græsarmering er den græsarmeringstype hvor der er størst græsareal. Græsarealet i stenen er på 75%. Stenenes design gør at når de sættes sammen gør at der både er græs i midten og hele vejen rundt.

Se hollændersten græsarmering her

Coloc græsarmering

Coloc græsarmering er designet så den passer til vores forskellige typer af coloc sten. Coloc græsarmering ligner en normalt coloc sten med huller i. Coloc græsamering har et græsareal på 32%.

Se stenen her

SF-sten græsarmering

SF-sten græsarmering er vores græsarmering som passer til sf-sten. Stenen giver et stort græsareal på 65% og har samme form som en sf-sten.

Se vores sten her

Græsarmering plast

Græsarmering i plast er en ny, moderne og ekstrem holdbar løsning. Græsarmeringfliser i plast er ofte tyndere end græsarmering i beton. Græsarmering i plast skiller sig også ud ved at størstedelen af flisen er huller hvilket giver rigelig af muligheder for at græsset kan vokse op ad hullerne, hvilket skaber en flot og naturlig grøn overflade som sammen med dens styrke giver en holdbar løsning.

Vores græsarmeringsfliser i plast er fremstillet i PE-genanvendelig plast, hvilket betyder at de ikke kun er slidstærke og langvarige, men også miljøvenlige.

Græsarmeringfliser i plast giver en næsten usynlig armering, der støtter jorden og græsset.

Levering af græsarmering

VI leverer beton græsarmeringssten fragtfrit i hele Danmark og til brofaste øer ved købt af 5 paller / 6 tons. Stenene er leveret på paller som kan afleveres ved en af vores samarbejdspartnere i hele landet (Se steder du kan aflevere her) ellers kan du bestille en afhentning hvis du ikke selv har mulighed.

Køber du græsarmering i plast bliver de leveret med fragtmand og der vil komme fragtomkostninger på pr. palle.

Mangler du hjælp?

Er du i tvivl om noget vedrørende græsarmering eller mangler råd og vejledning er mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 97491452.

Hvis du gerne vil se de forskellige modeller af græsarmeringssten er du mere end velkommen i vores store udstilling hvor de fleste modeller udstillet.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad er græsarmering?

Græsarmering er en type belægning hvor græsset får lov til at gro i ens belægning. Græsarmering er kendt fra bl.a. indkørsler og parkeringspladser. Græsarmering kan fås i bl.a. plast og beton.

  • Hvad koster det at lave græsarmering?

Græsarmering har forskellige priser alt efter hvilken type man vælger. Normalt koster græsarmering fra 200 kr. til 350 kr. Prisen på selve opbygning og nedlægning er ligesom en normalt ligesom en normal belægning.

  • Hvordan laver man græsarmering?

Græsarmering lægges som normale betonfliser og belægningssten. Det vigtigeste ved anlægning af græsarmering er opbygning ligesom ved normale fliser. Vi anbefaler ikke at man vibrerer græsarmeringen efter man har lagt stenene da det kan knække fliserne.

  • Hvad skal jeg fylde i mine græsarmeringssten?

Normal fylder man muld, fugesand eller en 50/50 blanding af muld og fugesand mellem stenene. Når man har fyldt stenene planter man blot græs i sin belægning.

Del dit #stabyfliser projekt