Græsarmering

Græsarmeringssten er belægningsstenen som har huler igennem stenene. Her vokser der synligt græs. Græsarmering giver et flot spil mellem beton og græs. Belægninger med græsarmering giver et effektivt dræn af overfladevand uden brug af kloakering.

Mange muligheder

Vi har et stort udvalg af græsarmeringssten opdelt i kategorierne; Optiloc græsarmering, hollænder græsarmering, modulserie, rustik græsarmering, SF-græsarmering, Coloc- græsarmering og græsarmeringsblokke.

De forskellige græsarmeringskategorier giver forskellige græsarealer og forskellige former på græsarmeringssten.

 

Hvordan bruger man græsarmering?

Græsarmering bruges oftest når der er behov for dræn af overfladevand uden man vil gøre brug af kloakering. Græsarmering benyttes oftest i indkørsler og vejrabatter.
Græsarmering er blevet populært at benytte til private indkørsler for at bringe en kontrast fra det grå udseende fra betonen til naturgrøn fra græsset.

 

Kvalitet

Vores græsarmeringssten er alle CE-mærket og produceret efter betonvarekontrollens højeste krav. Det gør at du får en sten der produceret i højest mulig kvalitet og har en lang holdbarhed.

 

Levering

VI leverer græsarmeringssten fragtfrit i hele Danmark og til brofaste øer ved købt af 5 paller / 6 tons. Stenene er leveret på paller som kan afleveres ved en af vores samarbejdspartnere i hele landet (Se steder du kan aflevere her) ellers kan du bestille en afhentning hvis du ikke selv har mulighed.

 

Mangler du hjælp

Mangler du hjælp til valg af græsarmering? Så kan du kontakte os på post@staby-fliser.dk eller på 97491452. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige til dit formål.