Vis filter

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Chaussesten i sandsten og limestone – et flot valg

Vores flotte og holdbare sten i sandsten og limestone er en sand fryd for øjet, de tilbyder ikke blot noget smuk visuelt, men er også yderst holdbar. Vores chaussesten i sandsten og limestone har en størrelse på 10×10 cm og en tykkelse på 8-10 cm. Alle chaussestenene kommer i et væld af farver fra vores sandsten og limestone-serier, hvilket giver dig mulighed for at skabe et personligt udtryk til din terrasse, både med matchede farver eller med kontraster. Stenene har en kløvet overflade med håndhuggede sider, som giver et flot udtryk til ens belægning. Vi har matchende sandsten belægning

Sådan kan du bruge stenene

Chaussesten i sandsten og limestone er perfekt til kanter og belægninger og som køreareal. De er et fremragende valg til at skabe flotte kontraster i farver samt forskellige størrelse fliser. De kan både bruges med store fliser i mange forskellige materialer.

Farver og priser

Vores chaussesten i sandsten og limestone fås som sagt i forskellige farver, hvilket giver dig muligheder for at blande farver. Priserne starter fra 10,20 kr. pr. sten og fås i forskellige farver som:

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellem mellem chaussesten i granit og sandsten?

Forskellen mellem vores chaussesten er materialet. Chaussesten i granit er lavet af granit og kommer typisk fra Kina og Portugal. Chaussesten i sandsten og limestone kommer ofte fra Indien.

Hvordan lægges chaussesten i sandsten og limestone?

Et solidt fundament er nøglen til en vellykket belægning. Sørg for belægningen er jævn og stabil og at stenene sættes i sand eller grus og slåes ned med en hammer.

Kan man bruge dem i en indkørsel?

Ja, på grund af deres holdbarhed, styrke og tykkelse kan de sagtens bruges på kørearealer.