Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Effektivt og kendt låsesystem

Kernen i SF-coloc græsarmering er det velkendte låsesystem, som effektivt låser stenen fast i alle retninger. Dette system fordeler trykket over en større flade, hvilket gør Coloc græsarmering ideel løsning for områder med tung trafik såsom parkeringspladser, fragtcentraler og også er særlig velegnet til brug i stejle indkørsler og skrå områder.

Passer til Coloc-serien

SF-coloc græsarmering er en del af Coloc serien, og stene passer derfor perfekt sammen med andre de andre produkter i serien. Det sikrer et ensartet udtryk over hele belægning til dit projekt. Stenen kan desuden maskinlægges, hvilket gør dem praktisk til større projekter.

Med sit flotte design får du et græsareal der dækker 25% hvilket betyder at betondelen dækker 75%.

Høj kvalitet og holdbarhed

Serien er produceret i henhold til de højeste standarder af betonvarekontrollen, dette sikrer Coloc græsarmering en håndfør og langvarig belægning. Stenene har en affasede kant, hvilket gør dem holdbare både under lægning og når belægningen er taget i brug.

Levering og afhentning

Coloc græsarmering leveres på paller, enten med kranbil eller truckbil, afhængigt af ordrens størrelse. For mindre ordrer benytter vi typisk danske fragtmænd med palleløfter. Hvis du har specielle ønsker til leveringen, kan disse angives i kommentarfeltet ved bestilling. Du er også velkommen til at afhente stenene selv på vores lager i Ulfborg.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stort er græsarealet på Coloc græsarmering?

Coloc græsarmering giver et græsareal på 25%, hvilket giver et let grøn nuance til belægningen.

Kan man afhente coloc græsarmering?

Ja, det er muligt at afhente coloc græsarmering fra vores lager i Ulfborg – vi anbefaler at du bestiller på forhånd.

Hvor mange kg vejer coloc græsarmering?

Hver sten vejer 6,6 kg pr. stk

Hvor mange stk. går der pr. m2?

Der bruges 20 stk. coloc græsarmering pr. m2