Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

PremiumLine fliser – eksklusiv og smuk overflade

Vores eksklusive og smukke PremiumLine fliser, er en gennemtænkt flise, der sætter en ny standard for betonfliser indenfor kvalitet og design. PremiumLine er lavet med en avanceret støbeteknik og med en ekstra flot overfladefinish. PremiumLine er til dig der vil have det mest moderne indenfor betonfliser.

Kvalitet og beskyttelse

PremiumLine serien er udviklet med en særlig imprægnering der er modstandsdygtig og sikrer langvarig skønhed og funktionalitet. Efter fliserne er hærdet påføres en speciel coating, der fuldstændig lukker overfladen. Denne behandling betyder at overfladen er uigennemtrængelig for snavs og væsker som rødvin og olie, hvilket gør rengøringen overraskende nem og bekvem. Med tiden kan imprægneringen slides af.

2 smukke varianter

PremiumLine fås i 2 farvevarianter; Grafit-style og klippegrå struktur. Disse farver / designs er nøje udvalg for at give dine udendørs arealer et moderne og stilfuldt udtryk. Uanset hvilken vælger den flotte elegante klippegrå eller den mørke grafit-style får du en følelse af eksklusivitet og et moderne udtryk på terrassen.

Minimalt vedligehold

PremiumLine giver det bedste fra begge verdener; Smukt design og minimalt vedligehold. Overfladebehandlingen beskytter ikke kun mod dagligdagens slid, men også mod solens UV-stråler. Det betyder også du får en flise der bevarer deres farve og kvalitet, selv under de danske vejrforhold.

Størrelser og anvendelse

Serien kommer i 2 farver med 2 forskellige størrelser.

Uanset hvilken variant du vælger, kan den kun bruges på steder uden tung trafik. Vi anbefaler at du bruger den til terrasser og gangstier. Fliserne kan nemt skæres med diamantklinge hvis der er brug for tilpasninger.

Levering af PremiumLine serien.

Når serien er færdigproduceret, bliver de omhyggeligt stablet på paller. Den metode sikrer at chaufførerne nemt og effektivt kan læsse dem af ved levering. Hvis du har specielle behov og ønsker vedrørende din levering, kan du skrive dem i kommentarfeltet ved bestilling. Chaufførerne vil gøre, hvad de kan for at imødekomme disse ønsker.

Vi tilbyder fri fragt ved levering af 6 tons, eller den mængde der er angivet på det enkelte produkter. Det er muligt at kombinerer PremiumLine serien med andre betonprodukter for at opnå fri fragt.

Når vores produkter bliver leveret, er det typisk med kranbil eller truckbil, hvis ordren er under 1 palle vil den typisk blive leveret med danske fragtmand med palleløfter.

Hvis du ønsker at afhente serien, kan du bestille afhentning i kurven. Vi vil give besked lige så snart ordren er klar til afhentning. Vi anbefaler altid at du bestiller din ordre på forhånd for at sikrer mængden er hjemme.