Vis filter

Viser 1–30 af 45 resultater

Viser 1–30 af 45 resultater

Fiberbeton krukker til terrasser og haver

Fiberbeton krukker er moderne og stilrene krukker som både er funktionelle og yderst flotte. Fiberbeton krukker er en fantastisk måde at tilføje liv og stil til ens uderum. Fiberbeton krukker er fremstillet af en blanding af glasfiber og beton, hvilket giver dem en enestående styrke og holdbarhed, samtidig med at de er lette at håndtere.

Fiberbeton  krukker kaldes også for: letbeton krukker eller fiberkrukker. 

Stort udvalg af fiberbeton krukker

Vores kollektion af fiberbeton krukker breder sig fra en lang række forskellige former og størrelser. De runde og firkantet fiberkrukker er perfekte til at holde smukke blomster og grønne planter, mens de aflange krukker er ideelle til at skabe afgrænsninger langs stier og terrasser eller til at danne rum i haven.

Vores fiberkrukker sælges både i sæt og enkeltvis, så du kan skabe det perfekte udendørs miljø der passer til jeres stil og smag. Uanset om du ønsker at skabe en afslappende haveoase eller et elegant område på terrassen har vi har krukkerne til det.

Er fiberbeton krukker frostsikre?

Fiberbeton krukker kan bruges både udendørs og indendørs. Krukkerne er frostsikret så de kan holde til at stå ude året rundt – dog kræver det at vandet kan løbe fra dem og at der er lavet den rigtige bund i krukkerne.

Vi anbefaler at man fylder krukkerne 1/3 op med lecanødder eller vækstler og derefter planterne sine blomster og planter i pottemuld eller den jord der er beregnet til ens planter.

De fleste er vores letbeton krukker kommer med hul i bunden, men er der ikke hul i bunden anbefaler at man selv borer et hul så vandet kan løbe fra.

Hvorfor skal man vælge fiberbeton krukker til haven?

Fiberbeton krukker er en god løsning uanset om man vælger store eller små krukker. Fiberbeton krukker har en række fordele;

  • Fleksibilitet: Fiberbeton krukker er ikke så runge som andre krukker hvilket gør dem nemme at flytte med. Du kan på den måde nemt skabe nye og spændende rum i haven.
  • Beskyttet: Fiberkrukker giver beskyttelse til ens planter da det er svært for skadedyr at komme op i dem. Krukker mindsker også ukrudt da de er hævet væk fra jorden.

Så hvis du er på udkig en fleksibel løsning som er alsidig og holdbar er fiberkrukker det rigtige valg. Med deres enestående holdbarhed og stilfulde design vil de helt sikkert være en smuk og funktionel tilføjelse til ethvert uderum.

Vil du gerne se krukkerne før du køber dem?

I vores 2000 m2 store udstilling har vi en afdeling med ene fiberbeton krukker hvor det er muligt at se de mange forskellige modeller. Det er også muligt at købe krukkerne når du er på besøg – så sparer man fragten. Vi anbefaler dog altid du ringer eller skriver inden du kommer så vi er sikrer på at modellen er hjemme og på lager.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende vores forskellige fiberkrukker er du mere end velkommen til at skrive til os på[email protected] eller ringe på 9749 1452. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig videre i processen.

Ofte stillede spørgsmål

Holder fiberbeton krukker?

Fiberbeton krukker holder hvis man sørger for at lave det rigtige dræn i krukken.

Mine fiberkrukker bliver ru med tiden?

Du kan pleje dine fiberkrukker med fiberbeton voks som bringer den flotte og glatte overflade tilbage.

Kan man forlænge levetiden?

Det er muligt at give sine krukker en lag af vores fiberbeton imprægnering som giver dem et ekstra beskyttende lag. Laget holder normalt i 1-2 år.