Vis filter

Viser alle 9 resultater

Cirkelsten med slået kanter – til buer og cirkler

Cirkelsten med slået kanter giver en flot anderledes belægning. Med deres rustikke overflade og slåede kanter, tilføjer de karakter og charme til enhver terrasse eller gangsti. De slåede cirkelsten passer perfekt ind i vores herregårdssten med slået kanter. Vores sten kan skabe alt fra cirkulære terrasser, til mønstre i belægningen samt kanter og buer rundt i ens haver.

Flere størrelser og varianter

Vores cirkelsten med slået kanter fås i 2 forskellige størrelser:

  • Små / lille: 13/9x14x5 cm
  • Store: 15/11x14x5 cm

De forskellige størrelser giver dig mulighed for at skabe cirkler i ens belægning, og for at afslutte cirklen er der centersten der passer i midten af belægningen(4 kvarte stk. for fuld cirkel)

Vores afraspede sten fås i grå, gråmix og sort/antracit for at give dig mulighed til at kombinere med alle salgs huse.

Levering og afhentning

Vores cirkelsten bliver leveret fragtfrit ved 6 tons til brofaste øer i danmark. Det er muligt at kombinere cirkelsten med alle vores andre belægningssten og havefliser for at opnå fri fragt. Vores cirkelsten med slået kanter bliver typisk leveret med kranbil eller truckbil, hvis ordren er under 1 palle, vil den typisk blive leveret med palleløfter med fragtmand.

Hvis du ønsker at afhente cirkelsten kan du vælge afhentning i kurven, her er det også muligt at fravælge pallen, hvis du gerne vil tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler at du bestiller før du kommer, så er du sikker på at det ønskede antal er på lager.

Ofte stillede spørgsmål

Kan cirkelsten bruges i indkørsler?

Nej, vi anbefaler ikke at bruge dem i indkørsler, da de kun er 5 cm tykke.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Benyt vores cirkelsten skema som kan finde inde på alle varianter. Her kan du se hvor mange af hver type du skal bruge.