Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Sorte fliser 30×60 til terrasser og indkørsler

30×60 i sort fås i 2 forskellige tykkelser; 6 og 8 cm. Fliserne er alle produceret efter betonvarekontrollens højeste krav hvilket giver dig en sort flise der holder sin farve og styrke i mange år.

Vi anbefaler at man benytter følgende tykkelser til dit projekt:

  • 30x60x6 i sort anbefales til terrasser og gangstier
  • 30x60x8 i sort anbefaler til indkørsler.

Hvis man benytter ovenstående vejledning, følger betonvareforenings vejledning o dermed får man en belægning der holder. Husk at underlaget er lige så vigtigt som selve flisetykkelsen.

Flotte 30×60 i sort

Vores 30×60 fliser i sort / antracit bliver alle produceret med en ekstra fin overflade, dette kaldes også ”2-lagsbeton”. 2-Lagsbeton giver en tættere og fin overflade og dermed et flottere resultat.

30×60 fliser i sort kan lægges på mange forskellige måder, men bliver typisk lagt ved i halvforbandt i kombination med 30×30 fliser i sort.

Levering af 30×60 fliser i sort

30×60 fliser i sort bliver pakket på paller så de kan leveret på en specialpalle og bliver typisk leveret med truckbil eller kranbil. Hvis pallen bliver leveret med fragtmand, er der sat ekstra pinde på pallen så en palleløfter kan komme under.

Vores 30×60 fliser i sort bliver alle leveret fragtfrit ved 6 tons eller ved den mængde der står på det enkle produkt. Levering gælder med enten kranbil eller truckbil.

Mange muligheder med sorte 30×60 fliser

Der findes mange forskellige muligheder med 30×60 fliser i sort og der kan derfor også opstå spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Hvis du gerne vil se vores sorte 30×60 fliser er du mere end velkommen i vores udstilling.