Betonklinker M23 11,5x23x6,5 cm Grå

Fra: 6,81 kr.

Betonklinker M23 11,5x23x6,5 cm Grå Fra: 6,81 kr.
Der er 280 stk / 7,37 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-375006500 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Tegludseende
  • Skarpe kanter
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 11,5x23x,6,5 betonklinker bliver fragtfrit leveret ved 500 stk eller 46 m2. 11,5x23x belægningssten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 11,5×23 betonklinker på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

11,5 cm

Længde: Ingen valgt

23 cm

Tykkelse: Ingen valgt

6,5 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Kanter: Ingen valgt

Skarpkantet

Materiale: Ingen valgt

Beton

Overflade: Ingen valgt

1-Lagsbeton

Vægt pr. stk: Ingen valgt

3,7 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1037 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

38 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

280 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

7,37 m²

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

emballering lige kanter sten

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE STEN

Ved bestilling af hele paller, leverer vi vores betonklinker i dimensionerne 11,5x23x6,5 direkte på flisepaller. Dette gør det nemt at transportere dem, og fliserne kommer emballeret for at sikre, at de forbliver på deres plads.

FLOTTE OG BRUGBARE

Betonklinker i kvalitet

Den grå haveklinke bliver produceret efter betonvarekontrollens højeste krav og er CE-mærket samt 3. parts overvåget.

Betonklinken er skabt med en speciel overflade som giver teglklinkens udseende.

M23 klinken leveres fugeknaster på en langside og begge ender.

TERRASSER, INDKØRSLER OG GANGSTIER

Grå betonklinker med mange muligheder

De grå havetegl i beton er lavet med fugeknaster på en langside og begge ender hvilket betyder at disse indbygges vilkårligt, eller anvendes som trinforkanter.

Betonklinken har en tykkelse på 6,5 cm hvilket betyder at stenen kan anvendes til let trafik, indkørsler og terrasser.

Når klinken lægges er det vigtigt at klinkerne lægges forsigtigt for at undgå kantafskalninger. Husk altid at opnå en fugebredde i længderetning på 2,5-6 mm og 2,5-6,5 i bredden.
Der må ikke være betonkontakt, så undgår man kantafskalninger.

Mønstre og kombinationer

Belægningstegl kan lægges sammen med andre farver havetegl i beton. Stenens format 11,5x23x6,5 lægges populært som halvstensforbandt, blokforbandt og sildebensmønster.