Brosten Slidte Nordisk Mix – Slidte Type 1

Fra: 39,84 kr.

Brosten Slidte Nordisk Mix - Slidte Type 1 Fra: 39,84 kr.


Varenummer (SKU): STA-BR-mix-11-060 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Kløvet kanter
  • Rustik udseende
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores brosten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller brosten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles granitsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal brosten man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

14-17 cm

Længde: Ingen valgt

21-25 cm

Tykkelse: Ingen valgt

14-17 cm

Materiale: Ingen valgt

Granit

Farve: Ingen valgt

Nordisk mix

Farvekode: Ingen valgt

Nordisk mix

Kanter: Ingen valgt

Slidte

Overflade: Ingen valgt

Kløvet

Vægt pr. stk: Ingen valgt

11 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

32 stk

Antal stk pr. bigbig: Ingen valgt

80 stk

Antal m² pr. bigbag: Ingen valgt

2,5 m²

Antal meter pr. bigbag: Ingen valgt

16 – 20 Meter

KANTER OG STØTTEMURE

BROSTEN SLIDTE TYPE 1 BROSTEN

Vores brosten nordiske Mix Type 1, en unik sammensætning af slidte chaussesten, der blander forskellige farver for at skabe en dynamisk og interessant visuel effekt. Dette mix indeholder nuancer af grå, gul, rød og endda et strejf af blå, hvilket skaber en farvepalet, der er lige så alsidig som den er smuk.

Disse brosten er ikke kun smukke, men også utrolig alsidige. De kan lægges alene for at skabe en robust og attraktiv belægning, eller de kan kombineres med andre typer belægninger for at skabe en unik og tilpasset løsning.

Så uanset om du planlægger at opgradere din terrasse eller indkørsel med en ny kant eller støttemur, er vores Nordiske Mix Type 1 et sikkert og stilfuldt valg. Med sin naturlige skønhed og alsidighed vil dette mix af brosten tilføje en følelse af charme og karakter til uderum.