Granit brosten Sort G685 14x14x20 cm

Fra: 36,00 kr. / STK

Granit brosten Sort G685 14x14x20 cm Fra: 36,00 kr. / STK
Der er 100 stk / 3,30 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): JT0501 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • 5 stk. pr. lbm
  • Kløvet kanter
  • Rustik udseende
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores brosten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller brosten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles granitsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal brosten man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

14 cm

Længde: Ingen valgt

20 cm

Tykkelse: Ingen valgt

14 cm

Farve: Ingen valgt

Sort

Farvekode: Ingen valgt

G685

Materiale: Ingen valgt

Granit

Vægt pr. stk: Ingen valgt

11,11 kg

Kanter: Ingen valgt

Tilhugget

Overflade: Ingen valgt

Kløvet

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

32 cm

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

3,30 m²

Antal pr. lbm: Ingen valgt

Ca. 5 stk

Antal meter pr. palle: Ingen valgt

20 Meter

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

100 stk

ER381

G685

FLOT SORT BASALT GRANIT

G685 er en sort basaltfarve som er dyb og indbydende, og tilbyder en rig og luksuriøs atmosfære, der kan tilføje en følelse af dybde til ethvert uderum. Denne finkornede granit er utrolig holdbar og modstandsdygtig, hvilket gør den til et ideelt valg for udendørs.

KANTER, TERRASSER OG STØTTEMURE

14x14x21 BROSTEN I SORT

Granit Brosten 14x14x21 cm er mere end bare en sten – stenene giver masser af muligheder og er både robust og æstetisk tiltalende. Med deres dimensioner på 14 cm i bredde, 14 cm i højde og 21 cm i længde, er disse brosten ideelle til en række forskellige anvendelser.

Hver sorte brosten er omhyggeligt kløvet for at give en rustik og autentisk overflade, der tilføjer en tidløs charme til ethvert udendørs område. Fra indkørsler. stier og til trappetrin og støttemure, er disse granit brostenlige så alsidige, som de er smukke.

Men det er ikke alt. Vores Granit Brosten 14x14x21 er også utrolig holdbare. Disse kinesiske granit brosten er bygget til at vare, og deres robuste natur gør dem til et ideelt valg for enhver, der ønsker en belægning, der kan modstå tidens tand.