Sandsten “Grey” Chaussesten 10x10x8-10 cm

10,20 kr.

Sandsten "Grey" Chaussesten 10x10x8-10 cm 10,20 kr.
Der er 427 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): SACHGR-1010 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker
  • Natursten
Levering og afhentning
Vores chaussesten bliver leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller chaussesten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles sandsten chaussesten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Bredde

10 cm

Længde

10 cm

Tykkelse

8 – 10 cm

Farve

Grå

Materiale

Sandsten

Vægt pr. stk

1,5 kg

Antal stk pr. m²

Ca. 83 stk

Antal stk pr. palle

427 stk

Grey sandsten, med sin klassiske og sofistikerede udstråling, komplimenterer ethvert hjem. Med sit smukke farvespil i alle grå nuancer og dens tydelige struktur, giver denne chaussesten en visuel dynamik og dybde til din belægning. Hver eneste sten er som et unikt kunstværk, skabt af naturens egne hænder.

Ikke kun er vores Grey Sandsten Chaussesten iøjnefaldende, den er også utrolig holdbar. Den tåler salt, hvilket gør den perfekt til områder med strenge vintre. Den kan også nemt renses med en højtryksrenser, så din belægning altid vil se ny ud.

Vores chaussesten måler ca.:

  • Bredde: 10 cm
  • Længde: 10 cm
  • Tykkelse: 8-10 cm

Bemærk, at vores chaussesten er en natursten, og der kan derfor være variationer i størrelse og farve. Dette bidrager kun til stenenes unikke og autentiske charme.

Med en solid tykkelse på ca. 8-10 cm er vores Grey Sandsten Chaussesten ideel til indkørsler. De er dog også smukke og robuste nok til at blive brugt på terrasser og gangstier. Hvis du ønsker en belægning, der kombinerer skønhed, holdbarhed og tidløs elegance, er vores Sandsten 8-10 cm Grey Chaussesten det perfekte valg.