Sandsten “Olive” Chaussesten 10x10x8-10 cm

10,20 kr.

Sandsten "Olive" Chaussesten 10x10x8-10 cm 10,20 kr.
Der er 427 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): SACHOL-1010 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker
  • Natursten
Levering og afhentning
Vores chaussesten bliver leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller chaussesten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles sandsten chaussesten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Bredde

10 cm

Længde

10 cm

Tykkelse

8 – 10 cm

Farve

Olive

Materiale

Sandsten

Vægt pr. stk

1,5 kg

Antal stk pr. m²

Ca. 83 stk

Antal stk pr. palle

427 stk

Ved første øjekast, vil du bemærke det smukke farvespil i de grønbrune, lyse brune og subtile grå nuancer. Men disse chaussesten viser deres virkelige charme, når de er våde. I fugtige forhold minder farverne om den klassiske Københavner-granit, der med sine nordiske farver indfanger den autentiske skandinaviske atmosfære.

Olive Chaussesten er ikke kun smukke, men også ekstremt praktiske. De tåler salt, hvilket betyder, at de kan modstå selv de mest barske vinterforhold. Desuden kan du nemt rense overfladen med en højtryksrenser, så dine chaussesten altid ser pletfrie og velplejede ud.

Chaussestenene har følgende omtrentlige mål:

  • Bredde: 10 cm
  • Længde: 10 cm
  • Tykkelse: 8-10 cm

Som det gælder for alle natursten, kan der være variationer i både størrelse og farve, hvilket blot understreger deres naturlige skønhed og unikke karakter.

Med en solid tykkelse på ca. 8-10 cm, er vores Olive Chaussesten ideelle til brug i indkørsler, men de vil også være en fantastisk tilføjelse til terrasser og gangstier. Hvis du søger en belægningsløsning, der er både holdbar og æstetisk tiltalende, er Sandsten 8-10 cm Olive Chaussesten det perfekte valg.