Sandsten “Sahara” Chaussesten 10x10x8-10 cm

10,20 kr.

Sandsten "Sahara" Chaussesten 10x10x8-10 cm 10,20 kr.
Der er 427 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): SACHSA-1010 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker
  • Natursten
Levering og afhentning
Vores chaussesten bliver leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller chaussesten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles sandsten chaussesten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Bredde

10 cm

Længde

10 cm

Tykkelse

8 – 10 cm

Farve

Sahara

Materiale

Sandsten

Vægt pr. stk

1,5 kg

Antal stk pr. m²

Ca. 83 stk

Antal stk pr. palle

427 stk

Når du først ser på disse chaussesten, vil du med det samme bemærke deres naturlige skønhed og unikke udtryk. Den gyldne farve skaber en varm, indbydende atmosfære, mens det er som at finde små skatte når man opdager de indlejrede fossiler, subtile striber og andre naturlige underfundigheder.

Disse chaussesten er ikke kun smukke, men også yderst praktiske. Sahara Sandsten tåler salt, hvilket gør dem til et ideelt valg for de nordiske vintre. De kan også rengøres nemt med en højtryksrenser, hvilket betyder at dine sten altid vil se pletfrie og indbydende ud.

Hver af vores Sahara Chaussesten måler omtrent:

  • Bredde: 10 cm
  • Længde: 10 cm
  • Tykkelse: 8-10 cm

Vær opmærksom på, at som med alle natursten, kan der være variationer i både størrelse og farve, som kun bidrager til deres naturlige charme og unikke karakter.

Med en solid tykkelse på ca. 8-10 cm, er vores Sahara Chaussesten ideelle til brug i indkørsler, men de vil også være en smuk tilføjelse til terrasser og gangstier. Hvis du søger en løsning til belægning, der er både holdbar og æstetisk tiltalende, er Sahara Sandsten 8-10 cm Chaussesten det perfekte valg.