Granit chaussesten 8-11×8-11×8-11 cm Mørkegrå Roriz

Fra: 5,68 kr.

Granit chaussesten 8-11x8-11x8-11 cm Mørkegrå Roriz Fra: 5,68 kr.


Varenummer (SKU): STA-CH-Roriz-1-030 Kategori: Tag:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Kløvet kanter
  • Rustik udseende
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores chaussesten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller chaussestene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles granitsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

8-11 cm

Længde: Ingen valgt

8-11 cm

Tykkelse: Ingen valgt

8-11 cm

Farve: Ingen valgt

Mørkegrå

Farvekode: Ingen valgt

Roriz

Materiale: Ingen valgt

Granit

Kanter: Ingen valgt

Kløvet

Overflade: Ingen valgt

Kløvet

Vægt pr. stk: Ingen valgt

2 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

850 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

85 stk

Antal stk pr. bigbig: Ingen valgt

425 stk

Antal m² pr. bigbag: Ingen valgt

4,8 m²

Oprindelsesland: Ingen valgt

Portugal

Roriz 2
Farvekode

RORIZ MØRK

FLOT MØRKEGRÅ GRANIT

Vores mørkegrå Roriz fra Portugal eer kendetegnet ved sin mørkegrå farve, der er har af sporadiske synlige spor af store krystaller. Roriz er en finkornet granit, som skaber en flot og unik sten

TERRASSER OG INDØRSLER

CHAUSSESTEN MØRKEGRÅ PORTO

Vores chaussesten 8-11×8-11×8-11 cm i mørkegrå, en alsidig og attraktiv sten, der vil tilføje en følelse af naturlig skønhed og holdbarhed til dit udendørs rum. Denne mørkegrå sten er kløvet, hvilket giver den et autentisk og naturligt udseende, der vil komplementere en bred vifte af uderum.

Som en natursten, varierer vores Chaussesten i både farve og størrelse, hvilket skaber en dynamisk og interessant flot natureffekt. Hver sten måler omkring 8-11 cm i bredde og længde, og 8-11 cm i tykkelse, hvilket giver en følelse af konsistens og harmoni til dit design.

Chaussestenen er ikke kun smuk, men også utrolig holdbar, hvilket gør den til et ideelt valg for en række forskellige anvendelser. Den kan bruges på en række forskellige steder, herunder terrasser, gangstier og indkørsler, hvilket gør den til en alsidig løsning for alle dine udendørs belægningsbehov.

Så uanset om du planlægger at opgradere din terrasse, skabe en ny gangsti eller forbedre din indkørsel, er vores Chaussesten 8-11 cm mørkegrå et sikkert og stilfuldt valg. Med sin naturlige skønhed og holdbarhed vil denne sten være et godt valg til uderummet.

Del dit #stabyfliser projekt