Granit kompassten D54xH4 cm

1.395,00 kr. / stk

Granit kompassten D54xH4 cm 1.395,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): Gr536 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Levering og afhentning
Vores kompasrose bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller kompasrosen, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles kompasrose på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv (Hvis vægten er over 30 kg) – alt efter hvilket antal kompasrose man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Diameter

54 cm

Tykkelse

4 cm

Farve

Grå

Materiale

Granit

Vægt pr. stk

27 kg

Få fat i vores solide og stilfulde Kompasrose i mørkegrå granit! Den er håndlavet med et poleret kompasmotiv på toppen af stenene og en flot poleret kant.

Vores Kompasrose har mange anvendelsesmuligheder og bliver ofte brugt som et pålideligt brønddæksel eller som en elegant udsmykning i belægningen. Uanset hvordan du vælger at bruge den, vil den tilføje et tidløst og funktionelt præg til dit udendørsområde.

Med en diameter på 54 cm og en tykkelse på 4 cm er vores Kompasrose både solid og holdbar. Den er let at integrere i forskellige miljøer og bliver en diskret og stilfuld tilføjelse til din terrasse, indkørsel eller have.

*Dækslerne er håndlavet, og der kan derfor være unika på hver dæksel*