Kompassten mørkegrå Ø41xH6 cm

1.195,00 kr. / stk

Kompassten mørkegrå Ø41xH6 cm 1.195,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 415-9341-3500 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Levering og afhentning
Vores kompasrose bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck.
Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter.
Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller kompasrosen, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles kompasrose på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv (Hvis vægten er over 30 kg) – alt efter hvilket antal kompasrose man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr.

Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Diameter

41 cm

Tykkelse

6 cm

Farve

Mørkegrå

Materiale

Granit

Vægt pr. stk

18 kg

Vores robuste Kompasrose i mørkegrå granit! Med et flot poleret kompasmotiv på toppen og en naturlig upoleret overflade rundt omkring er denne Kompasrose både funktionel og stilfuld.

Vores Kompasrose har mange anvendelsesmuligheder. Den fungerer perfekt som et pålideligt brønddæksel eller som en dekorativ detalje i belægningen. Uanset hvordan du vælger at bruge den, tilføjer den et raffineret touch til dit udendørsområde.

Med en diameter på 41 cm og en tykkelse på 6 cm er vores Kompasrose både solid og holdbar. Den kan nemt integreres i forskellige omgivelser og bliver en diskret og stilfuld tilføjelse, der passer ind i enhver terrasse, indkørsel eller have.

Fremhæv din sans for kvalitet og æstetik med vores flotte Kompasrose i mørkegrå granit. Bestil den i dag og tilføj en subtil og tidløs elegance til dit udendørs rum!