Danblokke 12,5x34x17 cm Grå 1/2-blok

Fra: 113,56 kr.

Danblokke 12,5x34x17 cm Grå 1/2-blok Fra: 113,56 kr.
Der er 54 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-715210200 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Glat overflade
Levering og afhentning
Vores danblokke bliver fragtfrit leveret i kombination med andre danblokke når man når 6 tons. danblokkene bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente sten, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller stenene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles sten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal sten man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til danblokke
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens stenene, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Brug det rigtige værktøj Når man skærer sten, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

 

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

12,5 cm

Længde: Ingen valgt

34 cm

Tykkelse: Ingen valgt

14 cm

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

54 stk

Farve: Ingen valgt

Grå

Vægt pr. stk: Ingen valgt

15 kg

Låseeffekt: Ingen valgt

Udformning

Materiale: Ingen valgt

Beton

Danblokke 22,5x33x17 cm Grå Tilpasningsblok er en alsidig og praktisk løsning til at skabe tilpasninger og flotte afslutninger i dine støttemure og andre murværksprojekter. Blokken er lavet af beton og har dimensionerne 22,5 cm i bredde, 33 cm i længde og 17 cm i højde.

Med sin store affasning tilføjer Danblokken et smukt og tidløst finish til dine mure. Den grå farve giver et klassisk og harmonisk udseende, der passer til forskellige udendørs områder og designstilarter.

Danblokke er velegnede til både lave og høje støttemure og kan bruges til at skabe både åbne og lukkede mure. Du kan udtrykke din kreativitet ved at bygge kurvede mure, da Danblokkens udformning giver dig fleksibilitet i designet.

En vigtig egenskab ved Danblokke er deres evne til at fastlåse i muren og modstå jordtrykket. Formen på blokkene sikrer, at hver enkelt blok bliver låst fast og forbliver på plads, hvilket giver stabilitet og holdbarhed til din mur.

Danblokke 22,5x33x17 cm Grå Tilpasningsblok er specielt velegnet til hjørner eller afslutninger, hvor du ønsker en pæn og veludført afslutning. Disse tilpasningsblokke giver dig mulighed for at skabe en flot og professionel afslutning på dine projekter.

Med deres horisontale svage smig kan Danblokke bruges til at opbygge mure med udadgående kurver på mindst 9 meter uden at skabe åbninger mellem stenene. Dette åbner for endnu flere designmuligheder og skaber et dynamisk og interessant udseende i dine mure.