Havefliser Skiferpræg 30x30x6 cm Grå

Fra: 16,39 kr.

Havefliser Skiferpræg 30x30x6 cm Grå Fra: 16,39 kr.
Der er 120 stk / 10,81 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-133306000 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skifer overflade
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 30x30x6 fliser bliver fragtfrit leveret ved 500 stk eller 46 m2. 30x30x6 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 30x30x6 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

30 cm

Længde: Ingen valgt

30 cm

Tykkelse: Ingen valgt

6 cm

Materiale: Ingen valgt

Beton

Farve: Ingen valgt

Grå

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Overflade: Ingen valgt

Skiferpræg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

Vægt pr. stk: Ingen valgt

12 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1440 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

11,1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

120 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

10,81 m²

LANG HOLDBARHED

Grå 30×30 fliserpræg i høj kvalitet

Grå 30×30 fliserpræg flisen er produceret efter betonvarekontrolelns højeste krav, hvilket sikre du får en flise der holder sin styrke og kvalitet i mange år.
Flisen adskiller sig fra tradionelle fliser med dens ru overflade som flisen bliver støbt med.

Skifpræg overflade

Fliser i skiferpræg har en ru overflade, som tilføjer en effekt af skifersten / granit belægning.

Anvendelse

30x30x6 flisen kan anvendes til indkørsler, terrasser og gangstier. Tykkelsen på 6 cm gør at flisen har en styrke der kan håndtere personerbiler og andre biler op til 3500 kg. (Dog afhængig af underlagets opbygning)

Mønstre og kombinationer

Skiferpræg fliser fås i 2 modeller: 30×30 og 30×60, disse 2 modeller er flotte at lægge sammen, men kan også lægge alene.