Fuglebad “Æble” 35x35x7 cm i Gullig granit

625,00 kr. / stk

Fuglebad "Æble" 35x35x7 cm i Gullig granit 625,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 10832 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

35 cm

Længde

35 cm

Højde

7 cm

Materiale

Granit

Farve

Gul

Skål

Poleret

Fuglebadet i æbleform er en charmerende og funktionel tilføjelse til enhver have eller udendørs rum. Med sin polerede skål og elegante design er dette fuglebad ikke kun en attraktiv dekoration, men også en vigtig kilde til vand for lokale fuglearter.

Fuglebadet måler 35 cm i både bredde og længde og har en højde på 7 cm. Det er lavet i gul granit, som giver det et unikt og naturligt udseende. Granit er også kendt for sin høje holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejret, så dit fuglebad vil kunne holde i mange år.

Fuglebadet i æbleform er let at placere og kan placeres på enhver flad overflade. Det er også muligt at grave en lille fordybning i jorden, således at fuglebadet kan sænkes ned i jorden og give en mere naturlig oplevelse for fuglene.

Fuglebadet har en poleret skål, som sikrer, at vandet forbliver rent og klart. Det betyder også, at fuglene kan bade og drikke uden at blive skadet eller irriteret af skarpe kanter. Med en bred skål vil fuglene have rigelig plads til at bade og svømme rundt i vandet.