Græske krukker “Astra” Ø33 H40

998,40 kr. / stk

-20%
Græske krukker "Astra" Ø33 H40 1.248,00 kr. 998,40 kr. / stk


Varenummer (SKU): 2106-medium Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Diameter

33 cm

Højde

40 cm

Materiale

Ler

Farve

Brun

Hul i bunden

Ja

Krukkeform

Rund

Typer

Enkel

Den græske krukke “Astra” er en smuk og unik krukke, der er håndlavet af lokale kunsthåndværkere i en bjerglandsby i Grækenland. Med dens flotte runde form og dekorative linjer i midten og på toppen af krukken, tilføjer denne krukke en rustik og autentisk stemning til ethvert udendørs eller indendørs rum. Med en diameter på 33 cm og en højde på 40 cm er “Astra” krukken også perfekt til at plante små buske eller træer.

Hver krukke i “Astra” serien er unik og håndlavet med omhu og ekspertise af lokale kunsthåndværkere. De bruger olien fra de omkringliggende oliventræer som brændsel til at brænde krukkerne, hvilket giver dem deres unikke farve og tekstur. Kernen af oliven bruges som brændsel og er en bæredygtig og naturlig måde at producere krukker på.

Olivenkernernes brændsel giver krukkerne en smuk og blød lys farve, der vil se fantastisk ud i enhver have eller terrasse. Farven er autentisk og vil kun blive bedre med tiden, da den vil blive patineret af vejret og udvikle et charmerende og rustikt udseende.

Den græske krukke “Astra” er frostsikret og vil modstå de fleste vejrforhold. Krukken har også 2-3 huller i bunden, der sikrer god dræning, og vi anbefaler at man fylder krukken op med lecanødder eller vækstlær for at opnå optimal dræning og sund vækst for planterne.

Den græske krukke “Astra” er en unik og smuk krukke, der er perfekt til at tilføje en autentisk og rustik stemning til ethvert udendørs eller indendørs rum. Med dens håndlavede kvalitet og smukke farve vil denne krukke være et smukt og funktionelt element i enhver have eller terrasse. Vælg “Astra” krukken, hvis du vil have en autentisk og smuk krukke, der er skabt med omtanke og kærlighed til kunsthåndværket.