Granitfliser 30x30x3 cm Rød G354

Fra: 50,00 kr.

Granitfliser 30x30x3 cm Rød G354 Fra: 50,00 kr.
Der er 132 stk / 11,88 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-FL-G354-3-322 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Skridsikker (Jetbrændt)
  • Savet kanter
  • Frostbestandig
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores grantfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 30×30 granitfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug flisekryds Flisekryds gør det nemt at lægge dine fliser med den rigtige fugeafstand. Vores fugekryds er lavet i forskellige tykkelser så de passer til vores forskellige typer granitfliser. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

30 cm

Længde: Ingen valgt

30 cm

Tykkelse: Ingen valgt

3 cm

Farve: Ingen valgt

Rød

Farvekode: Ingen valgt

G354

Materiale: Ingen valgt

Granit

Kanter: Ingen valgt

Savede kanter

Overflade: Ingen valgt

Jetbrændt

Vægt pr. stk: Ingen valgt

7,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

990 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

11,1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

132 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

11,88 m²

Oprindelsesland: Ingen valgt

Kina

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

G354 1

G354

FLOT RØD GRANIT

Den betagende kinesiske G354 granitflise er kendt for sin fine til medium-kornede struktur, der fremhæver en rødlig farvetone, der er både varm og indbydende. Denne rige farve kan tilføje en følelse af dybde og varme til ethvert uderum, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære.

G354 har også potentialet til at indeholde mørke åreaftegninger. Disse sporadiske mørke vener tilføjer et ekstra lag af visuel interesse og kompleksitet, hvilket gør hver flise unik.

TERRASSER OG GANGSTIER

30x30x3 RØD TIL GANG

Vores 30x30x3 granitfliser er det ideelle valg for dem, der ønsker at skabe robuste og attraktive terrasser og gangstier. Med en imponerende tykkelse på 3 cm, er disse fliser designet til at modstå de krav, der stilles til udendørs arealer, og sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Men det er ikke kun deres robusthed, der gør dem til et fremragende valg for udendørs brug. Disse granitfliser er jetbrændte, en proces der giver dem en skridsikker overflade. Dette betyder, at selv i regnvejr, vil du og dine gæster kunne bevæge jer sikkert på dem uden bekymring for at glide.

Fliserne er naturmateriale, og der kan være afvigelser
Længde, højde og bredde:
 +/- 2 mm; +/- 3 mm; +/- 2 mm

SIKKER INDPAKNING

DINE FLISER KOMMER SIKKERT

Når du køber vores granitfliser i fulde paller, kan du være sikker på, at de ankommer sikkert og intakt. Fliserne er omhyggeligt pakket i kasser og arrangeret på paller for at sikre maksimal beskyttelse under transport. Hvis du vælger at købe mindre end en fuld palle, tager vi lige så stor omhu med dine fliser. Vi ompakker fliserne, så de stadig er fuldt beskyttet og sikrer, at de ankommer til din destination i perfekt stand.

emballering af granitfliser