Granitfliser 60x60x5 cm Sort / Antracit G695

Fra: 282,05 kr.

Granitfliser 60x60x5 cm Sort / Antracit G695 Fra: 282,05 kr.
Der er 20 stk / 7,20 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-FL-G695-3-369 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Skridsikker (Jetbrændt)
  • Savet kanter
  • Frostbestandig
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores grantfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 60×60 granitfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug flisekryds Flisekryds gør det nemt at lægge dine fliser med den rigtige fugeafstand. Vores fugekryds er lavet i forskellige tykkelser så de passer til vores forskellige typer granitfliser. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

5 cm

Farve: Ingen valgt

Sort / Antracit

Farvekode: Ingen valgt

G695

Kanter: Ingen valgt

Savede kanter

Materiale: Ingen valgt

Granit

Overflade: Ingen valgt

Jetbrændt

Vægt pr. stk: Ingen valgt

48,21 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

964 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

20 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

7,20 m²

Oprindelsesland: Ingen valgt

Kina

Velegnet til: Ingen valgt

Indkørsel

g695 2

G695

FLOT SORT GRANIT

Denne granitflise er kendetegnet ved sin antracitgrå farvetone, der tilføjer en følelse af dybde og sofistikation til ethvert uderum. Denne rige, mørke farve er en perfekt kontrast til de lyse korn, der er spredt overfladen, hvilket skaber er anderledes ved hver flise, hvilket gør hver flise unik.

INDKØRSEL

60x60x5 SORT TIL GANG

Vores 60x60x5 granitfliser er det perfekte valg for dem, der ønsker at skabe robuste og attraktive indkørsler. Med en imponerende tykkelse på 5 cm, er disse fliser designet til at modstå de krav, der stilles til områder med høj trafik, og sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Men det er ikke kun deres robusthed, der gør dem til et fremragende valg for indkørsler. Disse granitfliser er jetbrændte, en proces der giver dem en skridsikker overflade. Dette betyder, at selv i regnvejr, vil du og dine gæster kunne bevæge jer sikkert på dem uden bekymring for at glide.

Så uanset om du planlægger at opgradere din indkørsel eller skabe en ny, er vores 30x60x5 granitfliser et sikkert og stilfuldt valg. De kombinerer funktionalitet med æstetik, hvilket sikrer, at din indkørsel ikke kun er holdbar, men også visuelt tiltalende.

Fliserne er naturmateriale, og der kan være afvigelser
Længde, højde og bredde:
 +/- 2 mm; +/- 3 mm; +/- 2 mm

SIKKER INDPAKNING

DINE FLISER KOMMER SIKKERT

Når du køber vores granitfliser i fulde paller, kan du være sikker på, at de ankommer sikkert og intakt. Fliserne er omhyggeligt pakket i kasser og arrangeret på paller for at sikre maksimal beskyttelse under transport. Hvis du vælger at købe mindre end en fuld palle, tager vi lige så stor omhu med dine fliser. Vi ompakker fliserne, så de stadig er fuldt beskyttet og sikrer, at de ankommer til din destination i perfekt stand.

emballering af granitfliser