Gulvtegl Helsingør 24x118x4 cm

718,75 kr. / m2

Gulvtegl Helsingør 24x118x4 cm 718,75 kr. / m2
Der er 676 stk / 19,88 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): HL24011840 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde

11,8 cm

Længde

24 cm

Tykkelse

4 cm

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Kanter

Skarpkantet

Antal stk pr. m²

34 stk

Antal stk pr. palle

676 stk

Antal m² pr. palle

19,88 m²

Farve

Grå

Velegnet til

Indendørs, Terrasse

Helsingørs let nuancerede udtryk taler til den designbevidste, der søger en blanding af moderne minimalisme og traditionel skønhed. Dens skarpkantede og affasningsfri design, skabt ved høj varme, sikrer en finish af høj kvalitet, der ikke kun ser godt ud, men også står tidens test.

Denne tegl er ikke blot en fryd for øjet, men også utrolig funktionel. Om du drømmer om et nyt look for dit indendørsrum eller overvejer at opgradere din terrasse, er Helsingør gulvtegl det ideelle valg, der leverer både på form og funktion.

Med dimensioner på 11,8 cm i bredde, 24 cm i længde og en solid 4 cm i tykkelse, tilbyder Helsingør en stabil og stilfuld løsning for dine gulvprojekter.