Gummiflise 100×100 Sort

Fra: 322,50 kr. / stk

Gummiflise 100x100 Sort Fra: 322,50 kr. / stk


Varenummer (SKU): STA-100x100-sort Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lavet af genbrugsplast
  • Robuste og vejrbestandige
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores gummifliser bliver leveret med fragtmand med palleløfter.

Hvis du gerne vil gummifliser stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller gummifliser, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles gummifliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal kompasrose man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr.

Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

100 cm

Længde: Ingen valgt

100 cm

Materiale: Ingen valgt

Genbrugsgummi

Farve: Ingen valgt

Sort

Opgrader dit udendørsområde med vores holdbare Gummefliser i størrelsen 100×100. Disse gummifliser fås i to tykkelser:

  • 1,5 cm
  • 2,5 cm

Så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Vores Gummefliser er fremstillet af granuleret genbrugsgummi fra bildæk. Granulatet er bundet sammen med et stærkt polyuretanbindemiddel, hvilket resulterer i en holdbar og robust flise. Disse fliser er designet til at modstå ekstreme belastninger som stål og spikes fra golfsko, hvilket gør dem velegnede til intens brug og langvarig holdbarhed.

Vores Gummefliser er ikke blot holdbare, men også vejrbestandige, hvilket gør dem ideelle til udendørs brug. Uanset om det er i børnehaver, legepladser, forlystelsesparker, skoler eller andre steder, er vores Gummefliser et perfekt valg. De kan nemt lægges ned direkte på stabilgrus, asfalt, beton eller endda eksisterende flisebelægninger.

Giv dit udendørsområde den perfekte kombination af funktionalitet og sikkerhed med vores Gummefliser i størrelsen 100×100. Bestil dem i dag og skab et trygt og behageligt miljø for børn og alle andre, der bruger området!