Albertslundkantsten 15×15/12,5×60 cm Grå Vandrende

Fra: 257,31 kr. / stk

Albertslundkantsten 15x15/12,5x60 cm Grå Vandrende Fra: 257,31 kr. / stk
Der er 48 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-600230000 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores Albertslundslundkantsten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente albertslundslundkantsten, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller kantstenene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles kantsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

15 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Højde: Ingen valgt

15 / 12,5 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

48 stk

Vægt pr. stk: Ingen valgt

30 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1440 kg

Materiale: Ingen valgt

Beton

Albertslund-kantstenen er produceret i overensstemmelse med de strengeste krav fastsat af betonvarekontrollen. Dette sikrer, at du får et produkt, der er robust, holdbart og i stand til at modstå selv de hårdeste vejrforhold.

Kantstenens dimensioner er som følger: Den har en bredde på 15 cm, en længde på 60 cm og en tophøjde, der varierer fra 15 til 12,5 cm til bunden af renden. Dette giver dig fleksibilitet til at bruge den i en række forskellige uderum.