Kantningssten 6x20x50 cm Grå Rund overkant

Fra: 39,96 kr.

Kantningssten 6x20x50 cm Grå Rund overkant Fra: 39,96 kr.
Der er 102 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-640006000 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Afrundet kant
  • CE-mærket
Levering og afhentning
Vores kantningssten bliver fragtfrit leveret selvstændig ved 6 tons eller i kombination med andre betonprodukter. Vores kantningssten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller kantningssten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles kantsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal kantsten man bestiller. pallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

6 cm

Længde: Ingen valgt

50 cm

Højde: Ingen valgt

20 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

102 stk

Vægt pr. stk: Ingen valgt

14 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1428 kg

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Materiale: Ingen valgt

Beton

RUND OVERKANT

KANTSTEN MED RUND OVERKANT

Disse kantningssten er ideelle til brug i haver og parker, hvor der er behov for en enkel, let og effektiv løsning til at adskille forskellige områder som f.eks. grusstier og græsarealer.

Kantningsstenene er designet til at håndtere mindre niveauspring, hvilket gør dem velegnede til at skabe en problemfri overgang mellem forskellige niveauer, f.eks. ved en hævet flisebelægning.

Målene for kantstenen er som følger:

  • Bredde: 6 cm
  • Højde: 20 cm
  • Længde: 50 cm

Vores Kantningssten er CE-mærket og produceret i overensstemmelse med DS/EN 1340-standarderne. Derudover er de underlagt tredjeparts overvågning af betonvarekontrollen, hvilket sikrer deres kvalitet og overholdelse af branchens standarder. Dette giver dig tryghed og garanterer, at du investerer i et pålideligt og holdbart produkt.

Med vores Kantningssten i grå farve og rund overkant får du ikke kun en praktisk løsning til at adskille og definere forskellige områder, men også et æstetisk tiltalende element til din udendørsindretning. Deres grå farve tilføjer et moderne og sofistikeret touch til ethvert landskabsdesign.

Vælg vores Kantningssten med rund overkant for at skabe en harmonisk og veldefineret adskillelse mellem forskellige områder i din have eller park. De er nemme at installere og bruge, og deres holdbarhed gør dem velegnede til langvarig brug under forskellige vejrforhold.

Investér i vores pålidelige Kantningssten og oplev fordelene ved en enkel og effektiv løsning til adskillelse mellem forskellige områder. Med deres CE-mærkning og kvalitetskontrol kan du være sikker på, at du får et produkt, der lever op til dine forventnin

emballering af kantsten

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE KANTSTEN

Kantsten bliver leveret på paller med emballering rundt så de står sikkert. Hvis der du har bestilt flere lag kommer lagene adskilt med pind så det er nemt at tage en fra uden at ridse overflade.