Vis filter

Viser 1–30 af 52 resultater

Viser 1–30 af 52 resultater

Vandsten til haven

Opdag den flotteste og beroligende måde at få vand i haven. Forbedre din have med vores smukke vandsten i granit og polystyren. Vores vandsten er lavet af materialer i høj kvalitet og er designet i mange forskellige modeller. Flere af vores modeller er designet til at udover at være smuk også være et dekorativt element som skiller sig ud i haven. Vores mange modeller har til ens at de skaber en beroligende atmosfære til enhver uderum.

Stort udvalg af vandsten

Vi har et stort udvalg af over 50 forskellige modeller at vælge imellem, så du kan finde den perfekte vandsten til din have. Så hvis du er på jagt efter smukke vandsten med lys eller uden er du det rigtige sted, vi har et bredt udvalg af både komplette vandsten og vandsten uden udstyr. Vandsten kan bruges over alt i haven. Vandsten kan stå alene eller pryde din terrasse eller forhave. Vores bedstsælgende modeller er bl.a. vandsten med roterende kugle samt madrid modellerne.

Vandsten fås i forskellige materialer og de mest populære er granit og polystyren.

Granit vandsten

Granit vandsten er en robust og ”tung” løsning. Granit er et utroligt robust materiale som kræver minimal vedligeholdelse og holder i mange årtier hvilket gør at granit vandsten er det mest populære valg. Alle vores granit vandsten er håndlavet, hvilket betyder,at hver enkelt sten er unik og har sin egen karakter og charme.

Polystyren vandsten / vandspil

Letvægts vandsten er en af de nyeste trends indenfor vandsten og vandspil. Vandsten i Polystyren er lige så smukke som vores granitmodeller, men er lettere at flytte rundt med og du kan derfor nemt skifte placering efter behov og er nemme at rengøre. Vandstenene har typisk et mere moderne udseende.

Uanset hvilken model eller materiale du vælger, er vores vandsten et sikkert valg til at give din have et ekstra touch af skønhed og skabe et beroligende element. Så tøv ikke med at vælge den model du kan lide, da du er sikker på en høj kvalitet.

Få liv i haven med en vandsten

Vandsten giver udover en fredfyldt og rolig stemning også dyreliv i haven. Dyrelivet og mennesker er vilde med vand – hvilket også smitter af på at vandsten, spejlbassin og generelt vand i haven er populært. Vandsten kaldes også for springvand eller vandfontæne.

Opsætning af vandsten

Vandsten er ofte nemme at sætte op. Vandsten kræver stortset kun et baljesæt og et pumpesæt – så er man godt kørende.

Baljen graves ned i jorden, pumpen sættes ned i baljen og vandsten placeres ovenpå låget og så er vandstenen klar til at køre.

Vil du opleve vores forskellige vandsten?

Hvis du gerne vil se vores mange forskellige vandsten, er det muligt at se dem i vores udstilling i Ulfborg. De fleste af vores modeller er opstillet så det er muligt at se dem i aktion. Det er også muligt at få de enkle modeller med hjem hvis du gerne vil have en model med hjem.

Har du brug for hjælp? 

Det kan være svært at vælge vandsten, så derfor er vi klar til at hjælpe dig. Vores vandsten fås i komplette sæt med pumpe og sten, men fås også kun som sten. Det kan være forvirrende at sætte sten og pumpe sammen så hvis du stadig er i tvivl kan du altid kontakte os på [email protected] eller 97491452.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan rengøres man vandsten?

Vores forskellige typer af vandsten kan nemt rengøres med vand. Vores granitmodeller kan højtryksrensers hvis de er rigtig beskidte. Polystyren modellerne rengøres nem med klud og varmt vand.

Skal vandet skiftes?

Vandet i ens vandsten kan med tiden blive beskidt og man kan derfor overveje at skifte vandet – dette behøves dog ikke.

Min vandsten er blevet grøn – hvad gør jeg?

Vandsten og vandet i ens vandsten kan blive grøn, men kan nemt behandles med algefjerner. Vi anbefaler blot og tilføje lidt algerens i vandet og lade vandstenen køre.

Passer billederne af vandsten?

Selvom hver enkel vandsten er unik kan der være enkle unikke strejf da hver enkel vandsten er håndlavet.  

Kan alle vandsten få lys?

Vandsten med lys er populært og det er muligt at både købe lys med hver enkel model, men det er også muligt at efterinstallere lys med vores LED lys til vandsten.