Vis filter

Viser 1–30 af 47 resultater

Viser 1–30 af 47 resultater

Dobbeltlåger til huse og haver

Dobbeltlåger er et populært valg når man skal vælge en indgang til ens hjem. Dobbelt havelåger bliver ofte brugt til at skjule en trailer, campingvogne eller lave en stor indgang til haven.

Dobbeltlåger giver sikkerhed og gør at ubudne gæster ikke har fri adgang til ens uderum.

Flotte dobbelt havelåger i høj kvalitet

Når det kommer til valg af dobbeltlåger, har du et stort udvalg af typer som passer til vores forskellige hegnstyper. Vores dobbelt havelåger bliver lavet i høj kvalitet og matcher de mange typiske behov man har. Vores forskellige dobbeltlåger bliver lavet i forskellige materialer som træ, metal og komposit.

Dobbeltlåger til indkørsler 

Dobbeltlåger er ideelle når man har brug for en bred låge til at have en camping, trailer eller andre brede køretøjer bag. Når man vælger en dobbelt havelåge til ens indkørsel eller have får en et komplet hegn med beslag, hængsler, skinner og stolper – alt du skal bruge når du skal montere din dobbeltlåge.

Hvor bruges dobbelt havelåger?

Dobbeltlåger har mange forskellige funktioner og vi har listet herunder hvor de typisk bliver brugt:

  • Indkørsler
  • Stor indgang til haven
  • Industriområder
  • Til trailer og campingvogne
  • Byggepladser

 

Montering af dobbeltlåger

Dobbelt havelåger monteres på stolper enten hvor den står alene eller op mod tilstødende hegn. Dobbelt havelåger kommer med en montagevejledning så du nemt og sikkert kan opstille dobbeltlågen. VI anbefaler at man minimum benytter 2 poser stolpebeton på hver stolpe.

  

Skal du bruge en special dobbeltlåge?

Udover vores mange forskellige dobbeltlåger er det også muligt at få lavet en dobbeltlåge efter mål. Hvis du har brug for en dobbelt havelåge efter specielle mål, skal du kontakte os på 9749 1452 eller på [email protected] så laver vi et tilbud på en specialløsning til dit hjem