Kvad. Højbed 60x60x30 cm Cortenstål

1.495,00 kr. / stk

Pladsholder
Kvad. Højbed 60x60x30 cm Cortenstål 1.495,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 397R-L60B60H30 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

60 cm

Længde

60 cm

Højde

30 cm

Farve

Rust, Brun

Materiale

Cortenstål

Godstykkelse

2 mm

Det firkantede højbed i cortenstål med målene 60x60x30 cm er det perfekte valg til haveentusiaster, som ønsker at skabe et funktionelt og smukt element i deres have. Det er en smuk og stilfuld måde at have en lille have i sin have, hvor du kan dyrke grøntsager, blomster eller krydderurter.

Højbedet er lavet i høj kvalitet cortenstål med en godstykkelse på 2 mm, der er kendt for sin styrke og modstandsdygtighed overfor vind og vejr. Cortenstål er også en af ​​de mest holdbare metaller, der findes, og det vil holde i mange år.

Højbedet bliver leveret i sin rå form, men vil efter 1-2 uger have fået sin flotte brune/rustne farve. Du kan fremskynde processen ved at blande eddikesyre og vand og komme på siderne af højbedet.

Det danske design og produktion af højbedet sikrer høj kvalitet og god finish. Højbedet er svejset sammen med svejsetråd i samme materiale, der sikrer en ensartet overflade.

Højbedet er let at samle og kommer usamlet med bolte og møtrikker, der følger med i pakken.

Så hvis du ønsker at skabe en smuk og funktionel have i din have, er det firkantede højbed i cortenstål med målene 60x60x30 cm det ideelle valg.