Kvad. Højbed 60x60x60 cm Cortenstål

1.895,00 kr. / stk

Pladsholder
Kvad. Højbed 60x60x60 cm Cortenstål 1.895,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 397R-L60B60H60-C Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

60 cm

Længde

60 cm

Højde

60 cm

Farve

Rust, Brun

Materiale

Cortenstål

Godstykkelse

2 mm

Det firkantede højbed i cortenstål med dimensionerne 60x60x60 cm er et praktisk og stilfuldt tilbehør til din have eller terrasse. Højbedet er ideelt til at dyrke grøntsager, urter eller blomster på en pladsbesparende måde.

Højbedet er lavet af 2 mm tykt cortenstål, som er kendt for sin høje modstandsdygtighed overfor korrosion og vejrforhold. Højbedet bliver leveret råt og vil efter ca. 1-2 uger have fået sin flotte brune/rustne farve. Hvis man ønsker at fremskynde processen, kan man blande eddikesyre og vand og påføre det på siderne.

Cortenstål har en naturlig evne til at danne en beskyttende rustoverflade, som gør højbedet modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Dette gør det også til et holdbart valg, der vil holde i mange år.

Højbedet er både dansk designet og produceret i kraftigt stål af høj kvalitet, der sikrer en solid konstruktion. Det er desuden nemt at samle, da det leveres usamlet med bolte og møtrikker til at samle bedet. Det firkantede design giver en alsidig mulighed for placering, da det passer godt ind i en krog, en hjørne eller på en balkon.

Med dette firkantede højbed i cortenstål kan du nyde din egen hjemmedyrkede grøntsager eller smukke blomster i din have eller på din terrasse.