Rekt. Højbed 210x90x60 cm Cortenstål

4.045,00 kr. / stk

Pladsholder
Rekt. Højbed 210x90x60 cm Cortenstål 4.045,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 397R-L210B90H60-C Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

90 cm

Længde

210 cm

Højde

60 cm

Farve

Rust, Brun

Materiale

Cortenstål

Godstykkelse

2 mm

Dette rektangulære højbed er perfekt til at dyrke dine yndlingsplanter eller grøntsager i din have eller på din altan. Med en bredde på 90 cm og en længde på 210 cm, giver højbedet en god plads til at dyrke et bredt udvalg af planter.

Højbedet er lavet i cortenstål med en godstykkelse på 2 mm. Cortenstål er en type af stål, som er specielt designet til at modstå vind og vejr og er kendt for sin korrosionsbestandighed. Dette gør højbedet meget holdbart og stabilt, hvilket gør det muligt at bruge det i mange år fremover.

Efter at have modtaget højbedet, vil det blive leveret råt og ubehandlet. Over tid vil cortenstålet dog få en flot brun / rusten farve. Hvis du vil fremskynde denne proces, kan du blande eddikesyre og vand og påføre det på siderne af højbedet.

Det rektangulære højbed er designet og produceret i Danmark og lavet af kraftigt stål. Denne høje kvalitet giver dig sikkerhed for, at højbedet er holdbart og robust og vil give dig mange års glæde.

Højbedet kommer usamlet, men der medfølger bolte og møtrikker, som gør det nemt at samle højbedet. Med en højde på 60 cm, er højbedet højt nok til at give god plads til rodudviklingen og beskytte dine planter mod skadedyr og uønsket ukrudt.

Dette rektangulære højbed i cortenstål vil tilføje et smukt og stilfuldt udseende til din have eller altan. Det er ideelt til både professionelle og hobbygartnere, som ønsker at dyrke deres egne planter på en nem og praktisk måde.