Rekt. Højbed 225x90x60 cm Cortenstål

3.795,00 kr. / stk

Pladsholder
Rekt. Højbed 225x90x60 cm Cortenstål 3.795,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 397R-L225B90H60-C Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

90 cm

Længde

225 cm

Højde

60 cm

Farve

Rust, Brun

Materiale

Cortenstål

Godstykkelse

2 mm

Et rektangulært højbed er en fantastisk måde at skabe en have på, selv hvis du har begrænset plads. Dette højbed er perfekt til at skabe en grøn oase på en mindre terrasse eller balkon, men det vil også se fantastisk ud i en større have eller på en gårdsplads.

Dette rektangulære højbed er 225 cm langt, 90 cm bredt og 60 cm højt. Det er lavet af cortenstål med en godstykkelse på 2 mm. Cortenstål er en særlig type stål, der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vind og vejr. Når det udsættes for luft og fugtighed, danner cortenstål en naturlig beskyttende rust, som giver materialet en rustik og rusten overflade. Efter ca. 1-2 uger vil højbedet have fået sin flotte brune/rustne farve, og det vil kun blive smukkere med tiden.

Højbedet er dansk designet og dansk produceret i kraftigt stål. Det er både holdbart og stilfuldt og vil holde i mange år fremover. Højbedet kommer usamlet, men det er nemt at samle med de medfølgende bolte og møtrikker. Når det er samlet, vil det være klar til at blive fyldt med jord og planter.

Med dette højbed kan du dyrke grøntsager, urter, blomster eller andre planter, du ønsker at have i din have. Højbedet er også en fantastisk måde at skabe niveauer i din have, som kan give en spændende og varieret terræn. Hvis du er interesseret i at fremskynde processen med at danne rust, kan du blande eddikesyre og vand og påføre det på siderne.

Dette rektangulære højbed er både praktisk og stilfuldt. Det vil tilføje en unik og rustik følelse til din have eller terrasse og give dig mulighed for at dyrke planter på en enkel og bekvem måde.