Rekt. Højbed 330x120x60 cm Cortenstål

5.195,00 kr. / stk

Pladsholder
Rekt. Højbed 330x120x60 cm Cortenstål 5.195,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 397R-L330B120H60-C Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

120 cm

Længde

330 cm

Højde

60 cm

Farve

Rust, Brun

Materiale

Cortenstål

Godstykkelse

2 mm

Dette rektangulære højbed i cortenstål er en fantastisk tilføjelse til enhver have eller udendørs område. Med en imponerende størrelse på 330x120x60 cm har dette højbed masser af plads til at plante dine yndlingsgrøntsager, urter og blomster.

Højbedet er fremstillet i holdbart cortenstål med en godstykkelse på 2 mm. Dette sikrer, at højbedet kan modstå vind og vejr og vil forblive i god stand i mange år fremover. Højbedet er dansk designet og produceret i høj kvalitet, så du kan være sikker på at få et produkt, der er lavet til at holde.

Højbedet leveres usamlet, men det er nemt at samle med de medfølgende bolte og møtrikker. Efter samling kan du nyde synet af det rustikke og naturlige udseende af cortenstålet. Højbedet vil efter ca. 1-2 uger have fået sin flotte brune / rustne farve. Hvis du ønsker at fremskynde processen, kan du blande eddikesyre og vand og påføre det på siderne.

Denne størrelse højbed giver dig mulighed for at dyrke flere forskellige planter i forskellige niveauer, hvilket er praktisk og æstetisk tiltalende. Du kan endda tilføje en lærredsbund, hvis du ønsker at kontrollere jordfugtigheden.

Dette rektangulære højbed i cortenstål på 330x120x60 cm vil helt sikkert være en fantastisk tilføjelse til din have eller udendørs område. Giv din have et unikt og naturligt udseende med dette smukke højbed.