Rekt. Højbed 330x60x30 cm Cortenstål

3.395,00 kr. / stk

Pladsholder
Rekt. Højbed 330x60x30 cm Cortenstål 3.395,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 397R-L330B60H30-C Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

60 cm

Længde

330 cm

Højde

30 cm

Farve

Rust, Brun

Materiale

Cortenstål

Godstykkelse

2 mm

Det rektangulære højbed i cortenstål med målene 330x60x30 er en praktisk og holdbar løsning til haveentusiaster. Med en bredde på 60 cm og en længde på 330 cm er der rigeligt med plads til at dyrke forskellige typer af planter og grøntsager i haven. Højbedet har en højde på 30 cm, hvilket gør det nemt at arbejde i, og samtidig kan det bruges som en dekorativ element i haven.

Højbedet er lavet af cortenstål med en godstykkelse på 2 mm, som er kendt for sin høje modstandsdygtighed overfor vind og vejr. Cortenstål er en type af stål, som udvikler en naturlig rustlag, der beskytter stålet mod yderligere korrosion. Højbedet leveres råt og ubehandlet, og det tager typisk 1-2 uger, før højbedet får sin flotte brune/rustne farve. Hvis man ønsker at fremskynde processen, kan man blande eddikesyre og vand og komme det på siderne af højbedet.

Højbedet er dansk designet og dansk produceret i kraftigt stål, og det er let at samle med de medfølgende bolte og møtrikker. Højbedet er ideelt til både private haver og offentlige parker og grønne områder.

Ud over at være en holdbar løsning til haveentusiaster har højbedet også flere fordele. For det første giver højbedet en god mulighed for at dyrke planter og grøntsager på et mindre areal, og det gør det også nemmere at opretholde en god jordstruktur og vandbalance. Derudover kan højbedet også fungere som et praktisk og dekorativt element i haven eller parken, hvor det kan bruges til at skabe niveauforskelle og forskellige terrasser.

Det rektangulære højbed i cortenstål med målene 330x60x30 er en pålidelig og holdbar løsning, som vil give en smuk og frugtbar have eller park i mange år fremover.