Torino Plantekasse rust 80x40x30 Cortenstål

918,00 kr. / stk

Torino Plantekasse rust 80x40x30 Cortenstål 918,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 533175 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

40 cm

Længde

80 cm

Højde

30 cm

Farve

Rust, Brun

Materiale

Cortenstål

Torino højbedet i størrelsen 80x40x30 cm er perfekt til at skabe en lille have på balkonen eller terrassen. Det firkantede højbed er fremstillet i cortenstål, som er kendt for at være ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for vejr og vind.

Cortenstål er en type stål, som kan modstå korrosion og rust, og det har en flot rusten overflade, der giver højbedet et rustikt og naturligt look. Højbedet bliver leveret usamlet, men det er nemt at samle med de medfølgende bolte og møtrikker.

Det rektangulær design på 80×40 cm giver også mulighed for at placere højbedet i mange steder i haven. Højden på 30 cm er også praktisk, da det giver en god planteplads til planter med dybere rødder.

Torino højbedet i cortenstål er ikke kun funktionelt, men det er også et æstetisk smukt element i din have eller på din balkon. Det rustne udseende er unikt, og det bliver kun mere smukt med tiden, da patinaen bliver mere fremtrædende.

Køb Torino højbedet i cortenstål i størrelsen 80x40x30 cm, og få en smuk og praktisk løsning til at dyrke dine egne planter og skabe et lille grønt område, uanset hvor du bor.