Kvad. Højbed 90x90x60 cm Galvaniseret stål

1.345,00 kr. / stk

Pladsholder
Kvad. Højbed 90x90x60 cm Galvaniseret stål 1.345,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 397R-L90B90H60-C-1 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

90 cm

Længde

90 cm

Højde

60 cm

Farve

Galvaniseret stål

Materiale

Galvaniseret stål

Godstykkelse

2 mm

Det firkantede højbed på 90x90x60 cm i galvaniseret stål er en fantastisk løsning til at dyrke dine egne grøntsager og blomster i din have eller på din terrasse. Højbedet er dansk designet og produceret i kraftigt stål med en godstykkelse på 2 mm, hvilket sikrer en holdbar og langvarig løsning til din have.

Galvaniseringen af stålet betyder, at højbedet er rustfrit og modstandsdygtigt overfor vind og vejr, og at det vil holde sig flot i mange år frem. Højbedet er desuden meget alsidigt og kan bruges til at plante en bred vifte af planter, inklusiv grøntsager, urter og blomster.

Højbedet er nemt at samle, og det bliver leveret usamlet med bolte og møtrikker til samling. Den firkantede form gør det nemt at placere højbedet på enhver flad overflade, og du kan nemt placere flere højbede ved siden af hinanden for at skabe en større have.

Med dette højbed får du en praktisk og alsidig løsning til at dyrke dine egne planter i haven eller på terrassen, samtidig med at det danske design og det holdbare materiale giver en smuk og elegant udseende, der vil pryde enhver have.