Hollændersten 10x20x6 cm Sort / Antracit

211,25 kr.

Hollændersten 10x20x6 cm Sort / Antracit 211,25 kr.
Der er 540 stk / 10,8 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-350806010 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • 2-Lagsbeton – ekstra fin overflade
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 10x20x6 belægningssten bliver fragtfrit leveret ved 2275 stk eller 46 m2. 10x20x6 belægningssten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 10x20x6 belægningssten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

10 cm

Længde: Ingen valgt

20 cm

Tykkelse: Ingen valgt

6 cm

Materiale: Ingen valgt

Beton

Farve: Ingen valgt

Sort / Antracit

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Overflade: Ingen valgt

2-Lagsbeton

Vægt pr. stk: Ingen valgt

2,64 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1425 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

50 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

540 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

10,8 m²

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

2-LAGSBETON

10×20 sort / antracit i høj kvalitet

Kvalitet og holdbarhed
Sorte / antracite hollændersten er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav, og er trekant og CE mærket. Det betyder at du får en belægningssten i høj kvalitet der er gennemtestet.
Hollændersten støbes i 2-Lagsbeton hvilket giver en fin og ensartet overflade samt høj styrke pga. af den grove bund.

1lag 2lagsbeton
emballering lige kanter sten

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE STEN

Ved bestilling af hele paller, leverer vi vores antracitte hollændersten i dimensionerne 10x20x6 direkte på flisepaller. Dette gør det nemt at transportere dem, og fliserne kommer emballeret for at sikre, at de forbliver på deres plads.

INDKØRSLER, TERRASSER OG GANGSTIER

6 cm modulserie 10×20 i koks

Anvendelse
Hollænderstenen tykkelse på 6 cm gør at den kan benyttes til indkørsler med let trafik, terrasser og gangstier. Stenen giver mest sin enkle form et flot og æstetisk belægning.

SLIP FANTASIEN LØS

MØNSTRE OG KOMBINATIONER

Mønstre og kombinationer
Belægningsstenen har masser af kombinationsmuligheder, og er flot både at lægge alene i mønstre som: halvstensforbandt, blokforbandt og sildebensmønster. Hollændersten kan bl.a. også kombineres med 40×40 fliser som kanter.