Vis filter

Viser 1–30 af 60 resultater

Viser 1–30 af 60 resultater

30×30 badeværelsesfliser

30×30 fliser er perfekte til mindre badeværelser, hvor deres kvadratiske form kan skabe en følelse af harmoni. Fliserne er nemme at installere og kan bruges på både gulve og vægge, hvilket giver en sammenhængende og ensartet stil i hele rummet. De er gode til at skabe mønstre, som f.eks. Diagonale mønstre og halvforbandt. 30×30 fliserne er lavet af keramik, som er holdbart og kan modstå belastningen som en flise i badeværelset skal kunne. 

30×60 badeværelsesfliser

30×60 fliser er ideelle til både smalle og brede badeværelser, da deres rektangulære form kan hjælpe med at forlænge rummet visuelt og skabe en følelse af rummelighed. 30×60 badeværelsesfliser kan anvendes i bl.a. halvforbandt , men kan også lægges efter hinanden. 30×60 fliserne fås i en række forskellige farver og finishes, fra matte til blanke overflader. 

Farver på fliser 

30×30 og 30×60 badeværelsesfliser fås i et bredt udvalg af farver og finish. Klassiske hvide fliser kan give et rent og tidløs look, mens grå og sorte fliser kan give en mere dyb og luksuriøs følelse. For dem der ønsker farve til deres badeværelse, er der også muligheder i beige, grøn, blå og mange andre farver. Hvis du gerne vil se vores forskellige farver fliser kan du se dem her:

Materialer

Både 30×30 og 30×60 fliserne er fremstillet af materialer af høj kvalitet, herunder keramik og porcelæn. Porcelæn og keramiske fliser er kendt for deres holdbarhed og nemme vedligeholdelse. Fliserne er også kendt for at være modstandsdygtige overfor fugt og pletter, hvilket gør dem ideelle til et badeværelse. Skal du bruge andre typer fliser som skal kombineres med 30×30 og 30×60 kan du gå på opdagelse i vores forskellige størrelser:

Anvendelse og nedlægning

Uanset om du skal renoverer et lille gæstebadeværelse eller et stort badeværelse, kan 30×30 og 30×60 fliser nemt opfylde dine specifikke behov. De er nemme at arbejde med og kan lægges af både håndværkere og gør-det-selv folk. 

Mangler du inspiration?

Er du i tvivl om hvilken farve eller størrelse du skal vælge? Så er du velkommen i vores showroom hvor vi har mange af vores forskellige formater og farver udstillet. Vores showroom har åbent alle dage fra 09:00 – 21:00, hvis du gerne vil have personlig rådgivning, er du velkommen i butikken åbningstid, hvor vi står klar til at hjælpe.