Vis filter

Viser 1–30 af 67 resultater

Viser 1–30 af 67 resultater

60×120 badeværelser 

Fliser i størrelsen 60×12 skaber en følelse af rummelighed og ensartet flader. På grund af deres store format, giver det færre fuger, hvilket giver et mere harmonisk og roligt udseende. Fliserne har en stor størrelse som både kan gøre små badeværelser til at føles større, men passer også til de store badeværelser, hvor man gerne vil have store flader. 60×120 fliserne giver dig flere muligheder når du skal sætte dem op. De kan både lægges i halvforbandt, kvartforbandt, men kan også lægges lige efter hinanden.

Når du skal vælge hvilken vej fliserne skal vendes, kan du ofte tænke på at lægge dem lodret og give en følelse af højde, mens vandret nærmest udvider rummet. 

Mange kombinerer også flere forskellige størrelser fliser for at skabe en dynamik i rummet, herunder kan du se et udvalg af vores forskellige flisestørrelser.

Farver og kvalitet

Alle vores 60×120 badeværelsesfliser er af høj kvalitet, såsom keramik og porcelæn. Disse materialer er kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed overfor fugt, pletter og ridser – hvilket gør dem ideelle til brug i badeværelser. Og ikke kun den høje kvalitet gør dem populære, det gør de mange forskellige valg i farver og mønstre også. Fliserne fås i et hav af forskellige farver, såsom grå, sort, blå og grøn, men fås også med forskellige styles såsom bjergstruktur eller betonstruktur. Mulighederne er mange og de mange forskellige serier har forskellige kendetegn. Hvis du er på udkig efter en bestemt farve eller type, kan du se kategorierne herunder. 

Slidstyrke og skridsikkerhed er vigtigt, når du vælger badeværelsesfliser.

Når du vælger en flise til badeværelset er det vigtigt at du kigger på slidstyrke og skridsikkerhed. 

Vi anbefaler at du som minimum vælger en slidstyrke 3 til badeværelset, hvor højere er at foretrække. Når du skal kigge efter skridsikkerhed anbefaler vi som minimum R10.

Få inspiration til valg af badeværelsesfliser

Hvis du ønsker at se vores udvalg af 60×120 badeværelsesfliser, kan du besøge vores showroom i Ulfborg. Her har vi udstillet de fleste af vores serier, i 60×120 og andre størrelser. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på 97491452 eller e-mail [email protected]. Vores showroom i Ulfborg har åbent alle dage fra kl 09:00 til 21:00, så du kan komme forbi, når det passer dig bedst.