Vis filter

Viser 1–30 af 72 resultater

Viser 1–30 af 72 resultater

Grå badeværelsesfliser til badeværelset

Grå er en neutral farve, hvilket betyder, at det nemt kan sættes sammen med mange andre materialer. Uanset om du går efter en minimalistisk eller moderne stil, vil grå badeværelsesfliser altid være et passende valg. De grå nuancer fremhæver andre farver, materialer og teksturer i rummet og giver et tidløs udtryk der aldrig går af mode.

Mange forskellige stilarter

Grå fliser fås i mange forskellige nuancer fra lysegrå til mørkegrå, hvilket giver utallige af indretningsmuligheder. Vores grå fliser kan både være ensfarvet, mønstrede, matte eller blanke. Denne variation af muligheder gør at du finde en flise der passer til din smag og behov.

Søger du en speciel farve til dit badeværelse? Tjek vores udvalg:

Funktionalitet til badeværelset

Vores badeværelsesfliser er beregnet til at bruges til badeværelset. De er vandafvisende og kan bruges til både vægfliser og gulvfliser. Inde på de enkle modeller hvor de er beregnet til at bruges. Grå nuancer

Sammenspil med andre materialer

Grå er som sagt en alsidig farve, der er let at matche med andre materialer som træ, metal og sten. Det gør at det er nemt at arbejde med farven når man skal tilføje dekorative elementer til sit badeværelse. Forestil dig grå fliser kombineret med en træbænk eller sortarmaturer – kontrasten er både elegant og noget øjet fanger.

Leder du efter en anden størrelse badeværelsesflise? Se vores udvalg:

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvilken farve fuge skal jeg vælge?

Vi anbefaler en grå fuge eller en der matcher nuancerne på dine fliser

  • Vil fliserne falme over tid?

Nej kvalitetsfliser falmer ikke over tid, du skal dog sørge for god ventilation i badeværelset for at minimere fugtskaber og dermed bevares flisernes udseende

  • Er grå fliser velegnet til både gulv og væg?

Ja de fleste af vores grå fliser kan både bruges på gulv og vægge. Det er dog vigtigt at du vælger skridsikre fliser til gulvet – så undgår du ulykker. Der står på hver enkel flise hvor den er velegnet til at bruges.