Vis filter

Viser 1–30 af 45 resultater

Viser 1–30 af 45 resultater

Sorte badeværelser – Flotte og elegante fliser

Sort er ofte anset som indbegrebet af elegance. Det er en farve, der bærer en dybde og intensitet, som få andre farver kan matche. I badeværelsesdesign kan sort give et dristigt, moderne og tidløst udtryk, hvilket gør det til en favorit blandt dem, der ønsker at lave et stærkt stilrent udseende.

Vores serier af sorte badeværelsesfliser er skabt til både den moderne boligejer samt boligejere der gerne vil lave et moderne bræk i indretningen. Med vores keramikfliser i sort til badeværelser får du en flise i høj kvalitet og med lang holdbarhed.

Sorte badeværelsesfliser findes i mange nuancer

Selvom sort kan virke som en ensartet farve, byder vores sortiment på et væld af nuancer – fra kullsort til antracitgrå. Så uanset om du er ude efter en meget sort flise eller en mere afdæmpet og mat finish, har vi en flise, der passer perfekt til din vision.

Søger du en anden specifik farve til dit badeværelse? Se vores udvalg:

Mange forskellige størrelser

Vores sorte fliser kommer i et stort udvalg af størrelser, så du kan få det badeværelse du drømmer om og præcis matcher dine behov. Så uanset om du ønsker små fliser som mosaikfliser eller store fliser for at skabe et minimalistisk og moderne look, kan du finde det i vores sortiment.

Leder du efter en specifik størrelse badeværelsesflise? Overvej vores udvalg:

Robusthed og lang holdbarhed

De sorte badeværelsesfliser i vores serier er ikke kun imponerende at se på, men de er også lavet til at have lang levetid. Keramikkens naturlige modstandsdygtighed over for vand, skrammer og pletter gør det til en ideel løsning for ethvert badeværelse. Når du vælger hvilken flise du skal bruge er det vigtigt at du vælger den rigtige slidstyrke. Vi anbefaler at du bruger en slidstyrke på 1-2 til vægge, men du bruger 3-5 slidstyrk