Vis filter

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Hvide fliser køkken

Hvide fliser er ekstremt alsidige og kan nemt kombineres med forskellige farver og materialer i dit køkken. De reflekterer lys, hvilket giver en fornemmelse af at rummet virker større og lysere. Det gør dem ideelle til både små og store køkkener. Hvide fliser giver med sin neutrale farve masser af muligheder for at fremhæve andre elementer i køkkenet, og kan nemt kombineres med farverige skabe, bordplader og dekorative genstande. 

Hvide keramiske fliser til køkkenet 

De keramiske fliser er et populært valg til køkkenet på grund af deres holdbarhed, nemme vedligehold og mange design. Hvide keramiske fliser findes i mange forskellige finish, herunder mat, blank og glaseret, så du kan finde den hvide fliser, der passer til dit køkken. 

Fordele ved hvide keramiske fliser

Hvide keramiske har mange fordele:

  • Holdbarhed: De er robuste og kan sagtens modstå det daglige slid, som kommer i et køkken.
  • Rengøringsvenlige: Keramiske fliser er nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket hjælper til køkkenet altid kan se flot ud. 
  • Refleksion: Hvide fliser skaber lys og gør dit rum større. 
  • Mange muligheder: Hvid er ikke bare hvid – er du ude i en mere beige hvid eller skal du bruge helt kridhvide fliser, har vi det.  

Tips til valg af hvide køkkenfliser

Når du vælger hvide fliser til dit køkken, er det vigtigt at overveje, hvordan de vil passe ind i køkkenets farve og design. Hvide fliser fungerer som en neutral baggrund, der giver dig masser af muligheder for tilføje farverige elementer som skabe, bordplader og tilbehør. Du kan også overveje dem som både gulv og vægfliser, men kan også nemt bruges ved en emhætte eller lignende for at beskytte muren. 

Dimensioner og designs

Flisestørrelsen har stor indflydelse på hvilket utryk man får i sit køkken. Små fliser kan skabe detaljerede mønstre og designs, mens store fliser kan give et mere rent og ensartet udseende. 

Når du skal lægge dine fliser, kan du også skabe spil med mønstre. Populære mønstre er bl.a. Halvforbandt, sildebensmønster, metro og bed siden af hinanden. Ved de store fliser lægger de fleste blot fliserne efter hinanden, hvor man med de mindre fliser ofte bruger en af de nævnte mønstre. Populære flisestørrelser er bl.a: