Vis filter

Viser 1–30 af 81 resultater

Viser 1–30 af 81 resultater

Hvorfor vælge 30×30 eller 30×60 køkkenfliser?

Fliserne i størrelserne 30×30 og 30×60 er ideelle til køkkener, da de er en fin løsning, hvis man hverken vil have store eller helt små fliser. Størrelserne er store nok til at skabe en sammenhængende og ensartet overflade med færre fuger end mindre fliser, hvilket gør rengøringen lettere. Samtidig er de små nok til at bruge til mønstre til at skabe spændende stilarter. 

Materialer og finish 

Vores 30×30 og 30×60 køkkenfliser fås i en række forskellige materialer, herunder keramik, porcelæn og natursten. Hver type af sten har sine fordele, så du kan vælge det, der passer bedst til dit behov og stil. 

Keramiske fliser og porcelænfliser er kendt for holdbarhed og er yderst holdbar over for vand, pletter og ridser. De fås også i en bred vifte af farver og finish, herunder i matte og blanke og med strukturerede overflader. 

Naturfliser giver et mere naturligt udseende og fås i bl.a. granit, skifer, marmor og travertin. Fliserne giver en helt unik tekstur og udseende, men kræver mere vedligehold end keramiske fliser. 

Farvervalg af fliser 

Når du vælger du 30×30 og 30×60 fliser, er det vigtigt at tænke på, hvor de vil komplementere resten af dit køkken. Neutrale farver som hvid, grå og beige og tidløse og alsidige, men dristige farver som blå, grøn eller sort kan virke mere “dramatiske”, men kan også give et moderne og anderledes udtryk.

Køkkenfliser 30×60 og 30×60 giver muligheder

Fliser i størrelserne 30×30 og 30×60 giver dig mange muligheder. Du kan vælge at lægge dem traditionelt kvadratisk mønster, eller eksperimentere med mere komplekse mønstre som sildebensmønster eller diagonale læggemønstre. Flisestørrelserne kan også kombineres med større eller mindre fliser som bl.a.: 

Besøg os og få hjælp 

Er du i tvivl om størrelsen, farver eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Hvis du gerne vil have en bedre fornemmelse af, hvordan 30×30 og 30×60 fliser vil se ud i dit køkken, opfordrer vi dig til at besøge vores showroom. Her kan du udforske vores brede sortiment af forskellige fliser og få inspiration og rådgivning. Vores showroom har åbent alle dage fra 09:00 – 21:00, så du kan besøge det når det passer dig. Hvis du gerne vil have rådgivning, skal du komme i butikken åbningstider.