Hængelanterne 8x8x12 Galvaniseret

65,00 kr. / stk

Hængelanterne 8x8x12 Galvaniseret 65,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 40080 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Længde

8 cm

Bredde

8 cm

Højde

12 cm

Farve

Stål

Denne kompakte galvaniserede hængelanterne, med sin praktiske wirehank til ophæng, er ideel til at tilføje charme til ethvert lille rum, både indendørs og udendørs. Forestil dig at hænge den i dine oliventræer eller opstammede citrustræer om sommeren, og flytte den til cedertræer, lærketræer, eller dit ‘juletræ’ om vinteren. Denne lanterne er også perfekt til at hænge på snore eller kroge, og kan ligeledes stilles direkte på et bord eller en hylde som en hyggelig tilføjelse til indretningen.

Denne lanterne er også en populær og respektfuld måde at skabe atmosfære ved gravsteder.

Designet er inspireret af en 1/4 liters mælkekarton og blev til under en kreativ stund en søndag morgen. Lanternerne er lavet af robust galvaniseret plade og sammensat med punktsvejsninger, hvilket bidrager til et råt og rustikt udseende – et look, A2 Living særligt værdsætter.

Simpel og elegant, denne lanterne afspejler vores ønske om at eliminere unødvendige detaljer og fokusere på det essentielle.

Den er designet til at bruge med lave fyrfadslys med maksimalt 6 timers brændetid. Husk, at en høj eller stor flamme kan beskadige lanternens overflade.