Limestone 2,5 cm “Black” Mix læggemønster

339,00 kr.

Limestone 2,5 cm "Black" Mix læggemønster 339,00 kr.


Varenummer (SKU): LIBL-CHEL25 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker
  • Natursten
Levering og afhentning
Vores limestone fliser bliver leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles limestone fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Tykkelse

2,5 cm

Farve

Sort

Materiale

Limestone

Velegnet til

Gangsti, Terrasse

Med vores Limestone 2,5 cm Black i mix læggemønster, kan du forvandle ethvert udendørs område til et moderne og stilfuldt sted, der stråler af elegance og charme.

Denne sorteste belægning af limestone, der er kendt for sin stærke og robuste kvalitet, kan modstå alle slags vejrforhold, fra de hårdeste vintre til de varmeste somre. Når den er tør, viser den en koksgrå farve, der over tid patinerer til en lysere grå. Men hvis du foretrækker en evig dyb sort farve, kan du blot dybimprægner den. Resultatet vil være et smukt, vedvarende og tidløst look, der vil tilføje et præg af raffinement til din ejendom.

Dens skridsikre egenskaber sikrer din og dine gæsters sikkerhed, hvilket gør den ideel til højt traffikerede områder som gangstier og terrasser. Denne belægning kan også tåle salt, hvilket gør du ikke behøver at passe på med saltning om vinteren. Og hvis du nogensinde skulle have brug for at rengøre den, kan du nemt gøre det med en højtryksrenser, uden at overfladen ændrer sig.

Vores mix læggemønster indeholder fliser i forskellige størrelser:

  • 60×90 cm
  • 60×60 cm
  • 29×60 cm
  • 29×29 cm

Mønsteret giver dig mulighed for at skabe et unikt og dynamisk design. Med en tykkelse på ca. 2,5 cm er disse fliser holdbare og pålidelige, og sikrer, at dit område vil være smukt i mange år fremover.

Vores mix læggemønster adskiller sig fra andres da den indeholder flere store fliser.