MarbleLine fliser 50x50x6 cm Arizona Brun

Fra: 62,54 kr.

MarbleLine fliser 50x50x6 cm Arizona Brun Fra: 62,54 kr.
Der er 48 stk / 12 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-158506020 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Mixet overflade
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 50x50x6 fliser bliver fragtfrit leveret ved 174 stk eller 44 m2. 50x50x6 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 50x50x6 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

50 cm

Længde: Ingen valgt

50 cm

Tykkelse: Ingen valgt

6 cm

Materiale: Ingen valgt

Beton

Farve: Ingen valgt

Arizona brun

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Overflade: Ingen valgt

2-Lagsbeton

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

Vægt pr. stk: Ingen valgt

34,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1680 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

4 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

48 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

12 m²

air emballering 1

AIR EMBALLERING

AIR net og AIR brikker

Vores marbleline i Arizona bliver leveret på paller med AIR net og AIR brikker. AIR emballering betyder færre hvide skjolder og at det er nemmere at tage fliserne fra hinanden uden der kommer ridser i overflade.

LANG HOLDBARHED

50x50x6 Arizona i høj kvalitet

MarbleLine flisen er støbt af kvalitetsmateriale som er blandet sammen og støbt i 2 Lag. Det nederste lag af flisen er støbt af grovbeton som giver flisens dens styrke og holdbarhed, som man kender fra traditionelle havefliser,, mens det øverste slidlag er et finere lag mixet med 2 nuancer for at danne den brunlige farve Arizona brun.
MarbleLine er produceret efter betonvare kontrollens højeste krav og er 3. parts overvåget hvilket betyder du får en flise der holder sin styrke og som har lang holdbarhed.

MIXET OVERFLADE

Tørstøbt 2-lags beton

MarbleLine fliser i Arizona brun er til dig der gerne vil have en belægning der skiller sig ud fra den traditionelle betonflise, MarbleLine serien er tørstøbt i 2-Lags beton hvor det øverste lag er blevet mikset med 2 nuancer som giver en brunlig farve også kaldt Arizona brun. MarbleLine serien er en smuk og anderledes flise uanset hvilke mønstre de bliver lagt i.

TERRASSER OG GANGSTIER

6 cm marbleline fliser

Anvendelse
MarbleLine 50x50x6 flise er flot til terrasser, indkørsler og gangstier. Tykkelsen på 6 cm gør at flisen kan anvendes til terrasser og gangstier. Hvis der skal køre trafik på området anbefaler vi at gå om i 8 cm tyk flise.