Modulserien 10x10x7,5 cm Grå

425,50 kr.

Modulserien 10x10x7,5 cm Grå 425,50 kr.
Der er 1000 stk / 10 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-350607500 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • 2-Lagsbeton – ekstra fin overflade
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 10x10x7,5 fliser bliver fragtfrit kombineret med andre betonfliser hvis man opnår 6 tons i vægt. 10×10 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 10x10x8 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

10 cm

Længde: Ingen valgt

10 cm

Tykkelse: Ingen valgt

7,5 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Materiale: Ingen valgt

Beton

Overflade: Ingen valgt

2-Lagsbeton

Vægt pr. stk: Ingen valgt

1,65 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1650 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

100 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

1000 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

10 m²

Velegnet til: Ingen valgt

Indkørsel

2-LAGSBETON

10x10x7,5 grå i høj kvalitet

10x10x8 brosten er støbt af kvalitetsmateriale som er blevet blandet sammen og støbt for at danne den firkantet form en 10×10 flise har. Flisen bliver produceret efter betonvare kontrollens højeste krav og er 3. parts overvåget hvilket det betyder at du får en flise der holder sin høje styrke og som holder i mange år.
Den grå farve kommer fra materialerne flisen er blevet lavet med. Flisen er grå og kan falme med årerne da flisen bliver udsat for det danske vejr.

1lag 2lagsbeton