Nybrosten 14,5×10,8×5 cm Grå Halve

Fra: 2,23 kr.

Nybrosten 14,5x10,8x5 cm Grå Halve Fra: 2,23 kr.
Der er 500 stk / 7,81 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-320606000 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • 2-Lagsbeton – ekstra fin overflade
  • Bølget fas
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores halve nybrosten belægningssten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 14,5×10,8×6 belægningssten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

10,8 cm

Længde: Ingen valgt

14,5 cm

Tykkelse: Ingen valgt

6 cm

Overflade: Ingen valgt

2-Lagsbeton

Kanter: Ingen valgt

Bølget

Farve: Ingen valgt

Grå

Materiale: Ingen valgt

Beton

Vægt pr. stk: Ingen valgt

2,06 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1031 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

64 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

500 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

7,81 m²

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

2-LAGSBETON

Nybrosten grå i høj kvalitet

Stenen er støbt med 2-lagsbeton; 1 fint og tæt lag i toppen og et grov lag i bunden. Giver flisen et ekstra flot udseende samt mindre modtagelig overfor snavs.

1lag 2lagsbeton
emballering lige kanter sten

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE STEN

Ved bestilling af hele paller, leverer vi vores grå nybrosten i dimensionerne 14,5×10,8×6 bliver leveret direkte på flisepaller. Dette gør det nemt at transportere dem, og fliserne kommer emballeret for at sikre, at de forbliver på deres plads.

INDKØRSLER, TERRASSER OG GANGSTIER

6 cm nybrosten med bølget fas

brostenen er en belægningssten med et klassisk format, men med en unik bølget fas. Den bølget fas giver ens belægning en anderledes og spændende belægning.
Belægningssten kan anvendes både i indkørslen, men også rundt om huset og på terrassen.