Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

Byd dine gæster velkommen

Byd dig og dine gæster velkommen

Det er ingen hemmelighed at det første man ser når man ankommer til et hus at forhaven er det første man ser. Så hvorfor ikke sørge for at du byder dem velkommen med stil? Vi har herunder samlet 5 måder at øge værdien på. 

Nybrosten 02.jpg

1. Tilføj kanter til forhaven

Græs er noget de fleste forhaver har, og en nem måde at holde styr på det og adskille det fra ens bede er ved at tilføje en kant. Kantsten tilføjer et ekstra lag som syner af at der virkelig er styr på sagerne samt det gør havearbejdet nemmere og begrænser det i områder.

Hvis man ikke vil bruge kantsten, kan man bl.a. bruge havekanter, plantekasser eller kantblokke.

2. Lav havestier og gangarealer

At tilføje gangstier / havestier til ens have er en enkel og nem måde at tilføje hygge og leg. Trædesten hjælper hurtig de besøgende med at identificere den vej de skal gå, samt skærme af hvor man helst ikke vil have folk går.

Du kan eventuel lave stier igennem bede i forhaven med flotte trædesten.

3. Forny din indkørsel

Mange tænker en indkørsel bare er en kedelig køresti, men det behøver det altså ikke være. En veludført indkørsel kan hurtigt blive en wauw-effekt når man kører forbi dit hus. En indkørsel der adskiller sig fra andres kan laves ved hjælp af bl.a. mønstre indbyggede bede som giver virkelig noget nyt spændende indhold til miljøet.

Et mønster som er populært til ens indkørsel, er med havefliser 30×60 og havefliser 30×30

4. Udendørs lys

Egentlig behøver det slet ikke at være så nytænkende for at friske sin indkørsel op. Hvis man bare installere udendørs belysning tilføjer man et flot og elegant touch til sit uderum. Udendørs lys kan laves på mange forskellige måder som bl.a. spots i fliser eller lamper i siden.

5. Tilføj en terrasse til forhaven

Har du plads til at tilføje en terrasse i forhaven bør du gøre det. En smuk forhave med terrasse løfter ens hjem og giver en følelse af man er velkommen med åbne arme. Du behøver ikke investere i de helt dyre møbler eller materialer for at få en elegant forhave, bare du tilføjer personligt præg.

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay